Yurt dışı turları neden ucuz?

Burak Dindaş

Decapat
Daha fazla  
Yurt dışı turları, bireysel gitmeye göre çok ucuz kalıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Güvenilir mi oluyorlar? Yapan var mı, tavsiye verebilecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Çirkin Cadı

Kendim bahsedeyim; 1 ay önce gitmiştim, geçen hafta döndüm.

Tatil iyi, güzel fakat bütün yol boyunca milletin dırdırını çekiyorsunuz, herkes ayrı şeyden şikayet ediyor, gittiğiniz her yerde birkaç saat kaldığınız için geniş geniş gezilemiyor ve her gün sabahın köründe bavul çıkartmak işkence oluyor, yüzlerce kilometre yol gittikten sonra ise otobüsten zombi gibi iniyorsunuz.

Kısacası milleti takmam, şimdi rehberden bilgi alıp daha sonra turda gittiğim yerleri kişisel olarak geniş geniş gezerim veya birkaç fotoğraf çekip yemek falan yerim düşünceniz varsa gidilir. Aksi takdirde şahsi düşüncem ülke içerisinde deniz tatili yapın daha iyi.

Yurt dışı turları, bireysel gitmeye göre çok ucuz kalıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Güvenilir mi oluyorlar? Yapan var mı, tavsiye verebilecek?
Paket turların tüketiciye birtakım avantajları olduğundan dolayı maliyetleri uygundur. Tur içinde farklı destinasyonlara gidilmesi, dil sorununun yaşanmaması (rehber sayesinde), geri kesin dönüş imkanı olması gibi seçeneklerden ötürü maliyetleri daha uygundur, yani güvenilirdir. Üstteki arkadaş güzel şekilde deneyimlemiş, nokta atışı konulara değinmiş. Bahsettiği tarzda problemler de elbette neredeyse her tur yaşanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı