E ensst Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 Selamlar, hayatımda ilk defa Xbox alacağım fakat aklıma takıldı. Yurt dışı Xbox'ı Türkiye'de kullandığımız zaman game Pass alabilir miyim bilmediğim için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar, hayatımda ilk defa Xbox alacağım fakat aklıma takıldı. Yurt dışı Xbox'ı Türkiye'de kullandığımız zaman game Pass alabilir miyim bilmediğim için soruyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 Evet.Sorunsuz kullanırsınız. Artı 0 Eksi
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 9 Kasım 2024 #3 Kullanabilirsin elbette. Artı 1 Eksi
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #4 indirimcanavari dedi: Kullanabilirsin elbette. Genişletmek için tıkla... Hocam. Yanlış anlamışsınız. Artı 0 Eksi
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 9 Kasım 2024 #5 Efetrkr dedi: Hocam. Yanlış anlamışsınız. Genişletmek için tıkla... Yanlış cevaplamışsın hocam. Artı 0 Eksi
KS KS E ensst Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #6 indirimcanavari dedi: Yanlış cevaplamışsın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam tam anlamadım ikiniz arasında geçen muhabbeti kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz? Artı 0 Eksi
indirimcanavari dedi: Yanlış cevaplamışsın hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam tam anlamadım ikiniz arasında geçen muhabbeti kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz?
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #7 indirimcanavari dedi: Yanlış cevaplamışsın hocam. Genişletmek için tıkla... Biraz hatalı oldu. ensst dedi: Hocam tam anlamadım ikiniz arasında geçen muhabbeti kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
indirimcanavari dedi: Yanlış cevaplamışsın hocam. Genişletmek için tıkla... Biraz hatalı oldu. ensst dedi: Hocam tam anlamadım ikiniz arasında geçen muhabbeti kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz.
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 9 Kasım 2024 #8 ensst dedi: Hocam tam anlamadım ikiniz arasında geçen muhabbeti kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
ensst dedi: Hocam tam anlamadım ikiniz arasında geçen muhabbeti kullanabiliyor muyuz kullanamıyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsin.
KS KS E ensst Femtopat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #9 Efetrkr dedi: Biraz hatalı oldu. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ediyorum hızlı bir şekilde yardımcı olduğunuz için. indirimcanavari dedi: Kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam teşekkür ediyorum yardımınız için bide bu xboxtan ban yeme olayı varmış cihazın banlı olup olmadığı nasıl anlaşılır Artı 0 Eksi
Efetrkr dedi: Biraz hatalı oldu. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ediyorum hızlı bir şekilde yardımcı olduğunuz için. indirimcanavari dedi: Kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... hocam teşekkür ediyorum yardımınız için bide bu xboxtan ban yeme olayı varmış cihazın banlı olup olmadığı nasıl anlaşılır
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 9 Kasım 2024 #10 ensst dedi: Tamamdır hocam teşekkür ediyorum hızlı bir şekilde yardımcı olduğunuz için. hocam teşekkür ediyorum yardımınız için bide bu xboxtan ban yeme olayı varmış cihazın banlı olup olmadığı nasıl anlaşılır Genişletmek için tıkla... Konsol açılmıyorsa ve Microsoft'a bağlanmıyorsa banlıdır. Artı 0 Eksi
ensst dedi: Tamamdır hocam teşekkür ediyorum hızlı bir şekilde yardımcı olduğunuz için. hocam teşekkür ediyorum yardımınız için bide bu xboxtan ban yeme olayı varmış cihazın banlı olup olmadığı nasıl anlaşılır Genişletmek için tıkla... Konsol açılmıyorsa ve Microsoft'a bağlanmıyorsa banlıdır.