Yurt dışı Xiaomi 14t Pro alınır mı?

jackxlink

Centipat
Daha fazla  
İleride sıkıntı yaşatır mı? Hiç bilmiyorum nasıl oluyor yurt dışı cihazı.

Rehberimi kontrol ediniz iPhone üzerine yoğunluklu ama %80 çoğu noktalar da Android için de geçerlidir sonuçta oda yurt dışı bir cihaz okuduktan sonra bir sorunuz olursa oraya bekliyorum ya da burayada yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
İleride sıkıntı yaşatır mı? Hiç bilmiyorum nasıl oluyor yurt dışı cihazı.

Alınabilir. Direnç kaydı oluyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. Düzgün bir işcilik ile yaptırırsan sıkıntı çekmezsin. Düzgün yerlerde yaptır yani. Direnç kaydı atıldıktan sonra zaten sıfırlama ve güncelleme sıkıntısı yaşamıyorsun. Normal yazılımsal kayıtlara göre daha tuzludur ama.

Bence o işlere fazla girilmez. 2 sim yuvalı bir telefon için yurtdışından alınan telefon 1 sim yuvası için 6 ay Türkiye'de sorunsuz kullanırsın. Fakat sonra her 8-9 ayda bir imei oluşturtman gerekir. Bu da gereksiz bir masraf aslında. Ama yanlış bilmiyorsam bazıları bir aletle imei numarası kırarak sana bedava kullanım hakkı sağlıyor. Tanıdığın telefoncu varsa gidip sorabilirsin.

Yasal olmadığını eklemeniz gerekiyor.

Kalıcı yöntemi yok mu illa çift SIM kartı mı kullanmak lazım.

Yasal yoldan ise sadece kayıt ettirmeniz gerek 30 binden fazla ücret ekstradan vermeniz gerek onun için Türkiye'den alın daha iyi ama yasal olmayan bir ekstradan yollar ise başka bir cihazın IMEI adresini klonlatıp attırabilirsiniz veya direnç kayıt ile devletin verdiği ek süreyi bloke edebilirsiniz ama iki yolda yasal değildir ve masraflı sayılır 3-5 çıkar cebinizden belki o kadar bile çıkmaz tanıdık bulursanız.

Direnç kayıt kalıcı bir çözüm değildir atan kişiye yere görede değişir bir süre sonra patlayabilir hat kapanabilir tekrardan attırmanız gerekebilir bunun ne zaman olacağı belli olmaz 3 ay 5 ay bilemedin 1 yıl belki 5 yıl ama çoğu kişide sorun çıkmadığı ve uzun süreler devam ettiği biliniyor.

Düşünmeden almanı öneririm. Mümkünse 16/1tb al.
Ayrıca Xiaomi cihazlara server kayıt geldi. Direnç kaydı yaptırmana da gerek kalmadı.

Aksine direnç kaydı daha ucuz. Server kaydı 75-80 dolar. Direnç kaydı 1000 TL civarı.

server kayıt varmı mi 14t pro da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…