POLO_R
Hectopat
Tek sorunu bu mu ne kullanıyorsunuz birdeKırsal alanda çekmiyor bendeki 5 g olduğu için olabilir
Tek sorunu bu mu ne kullanıyorsunuz birdeKırsal alanda çekmiyor bendeki 5 g olduğu için olabilir
Nereden alabilirim kendi ilimde satan yok telefonu server kayıt mı yaptiracaksiniz?
Samsunda samsun civari yok sahibinden de de yok kimse O grupa istek attimda nasıl alacağım güvenilir mi 1 tb alacağım alırsam en kötü 512 alırım birde mi 15t pro çıkar mı onu bekleyeyim mi fiyatı yakın mi olur yoksa aradaki fark 5k yı geçer mi geçerse 14t pro alırım bütçe max 25kNerede yaşıyorsun? Log in to Facebook bu grupta tüm cihazlar var. Hatta kayıtlı bir şekilde alabiliyorsun 1 TB'lik modeli almanı öneririm.
Samsunda samsun civari yok sahibinden de de yok kimse O grupa istek attimda nasıl alacağım güvenilir mi 1 TB alacağım alırsam en kötü 512 alırım bir de mi 15t Pro çıkar mı onu bekleyeyim mi fiyatı yakın mi olur yoksa aradaki fark 5K yı geçer mi geçerse 14T Pro alırım bütçe maksimum 25k
Fiyati ne kadar olur acaba fiyat olarak 30k üstü ise hiç alamam3-4 ay beklersen 15t Pro alırsın. Ekranı 2K, işlemci de 9400+ olur diyorlar ama net bir bilgi yok. 15t Pro daha iyi olur ama dediğim gibi eylül sonuna doğru tanıtılıyor genelde.
Fiyati ne kadar olur acaba fiyat olarak 30k üstü ise hiç alamam
hocam merhabalar, bu linkteki fiyat makul mudur? emin olamadım çakma olabilir mi diye? alırken 1000TL daha verirsem kayıt edip veriyorlarmış. Dayım için bunu almayı düşünüyorum.Belli olmaz. 2K ekran, 9400+ işlemciyle gelirse 30 civarından başlar. Fazla uçmadan 14T Pro alıp geç bence. Ya da biraz daha bekle 15t serisinin nasıl bir donanımla geleceğini görürsün. Ona göre hareket edersin.
Hocam merhaba, bu linkteki fiyat makul mudur? Emin olamadım çakma olabilir mi diye? Alırken 1000TL daha verirsem kayıt edip veriyorlarmış. Dayım için bunu almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.