Yurt dışı Xiaomi 14t Pro alınır mı?

Nerede yaşıyorsun? Log in to Facebook bu grupta tüm cihazlar var. Hatta kayıtlı bir şekilde alabiliyorsun 1 TB'lik modeli almanı öneririm.
Samsunda samsun civari yok sahibinden de de yok kimse O grupa istek attimda nasıl alacağım güvenilir mi 1 tb alacağım alırsam en kötü 512 alırım birde mi 15t pro çıkar mı onu bekleyeyim mi fiyatı yakın mi olur yoksa aradaki fark 5k yı geçer mi geçerse 14t pro alırım bütçe max 25k

Son düzenleme:
Samsunda samsun civari yok sahibinden de de yok kimse O grupa istek attimda nasıl alacağım güvenilir mi 1 TB alacağım alırsam en kötü 512 alırım bir de mi 15t Pro çıkar mı onu bekleyeyim mi fiyatı yakın mi olur yoksa aradaki fark 5K yı geçer mi geçerse 14T Pro alırım bütçe maksimum 25k

3-4 ay beklersen 15t Pro alırsın. Ekranı 2K, işlemci de 9400+ olur diyorlar ama net bir bilgi yok. 15t Pro daha iyi olur ama dediğim gibi eylül sonuna doğru tanıtılıyor genelde.

Belli olmaz. 2K ekran, 9400+ işlemciyle gelirse 30 civarından başlar. Fazla uçmadan 14T Pro alıp geç bence. Ya da biraz daha bekle 15t serisinin nasıl bir donanımla geleceğini görürsün. Ona göre hareket edersin.
hocam merhabalar, bu linkteki fiyat makul mudur? emin olamadım çakma olabilir mi diye? alırken 1000TL daha verirsem kayıt edip veriyorlarmış. Dayım için bunu almayı düşünüyorum.

Hocam merhaba, bu linkteki fiyat makul mudur? Emin olamadım çakma olabilir mi diye? Alırken 1000TL daha verirsem kayıt edip veriyorlarmış. Dayım için bunu almayı düşünüyorum.

Ben 1 TB modelini 20k verip almıştım sonrasında dolar arttı. Eğer elden alma gibi bir şartınız yoksa Facebook grubunda kayıtlı 1TB olarak satılanlar var. "Mobil Teknoloji Dünyası İlhami Özsolak" kayıtlı ve 1TB modeline 575dolar yazmış sordum özelden ama hemen döner mi bilmiyorum. Gruba katılıp sorup öğrenebilirsin net fiyatını. 23.600 gibi bir fiyata 1TB ve kayıtlı olarak alırsın gibime geliyor.

Şimdi yazdı 23,650 dedi. 12/1tb ve server kayıtlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı