Yurt dışı Xiaomi alınır mı?

Meliodass

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışı IPhone'lar 8 ay kullanım süresi olduğunu biliyordum fakat Xiaomi'lerde böyle bir şey yok diye biliyorum. Bilmediğim bir şey varsa söyler misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Niyeymiş? Redmi serisi dışında gayet güzel modeller üreten bir firma.
POCO, Mi11, Redmi serilerini kullandım. Hepsi de elimde patladı. Yok neymiş hocam sen sıkıntılı model almışsın, bu model zaten kronik. Satıştan kaldırın o zaman. Bi anakart yanmasıyla uğraştım, bi de güncelleme getirip telefonu kapattılar, bir güncelleme telefonu yaktı, kendi açılıp kapanmaya başladı. Ama eski Samsung'um hala takır takır çalışıyor. İnsanlar Xiaomi'den uzak durmalı, bütçe dostu Çin malı dedik; yaptı yapacağını. Gidip orta karar Iphone veya Samsung alın.

Yurt dışı telefonların hepsinde SIM kartı yuvası başına 4 ay kullanım süresi mevcuttur. Günümüzde çoğu telefon çift SIM kartlı olduğu için bu süre 8 aydır. Xiaomi modellerinde kaçak olarak IMEI etkinleştirmesi yapıp yurt içi bir modelmiş gibi kullanmak için IMEI atma yöntemleri var ve diğer markalara göre yapması daha kolay. Anakart üzerine bir direnç işlemi uygulanıyor ve bu işlemin yapıldığı yer kolay ulaşılabilir bir yerde.

Yurt dışı telefonların hepsinde SIM kartı yuvası başına 4 ay kullanım süresi mevcuttur. Günümüzde çoğu telefon çift SIM kartlı olduğu için bu süre 8 aydır. Xiaomi modellerinde kaçak olarak IMEI etkinleştirmesi yapıp yurt içi bir modelmiş gibi kullanmak için IMEI atma yöntemleri var ve diğer markalara göre yapması daha kolay. Anakart üzerine bir direnç işlemi uygulanıyor ve bu işlemin yapıldığı yer kolay ulaşılabilir bir yerde.

Artık server kaydı çıktı. Direnç işlemine gerek yok. Sadece Çin ve global mevzusu var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı