Redmi serisi kötü bence mi serisine bakabilirsiniz IMEI olayı mi serisinde dirençle oluyordu ama sadece yazılım ile olan da vardır bence kaçak Xiaomi alınabilir işinizi görür.
Redmi Note 13 Pro+ diğer Redmi'lerden çok farklı. Sanki Android değil de iOS gibi saf bir işletim sistemi varmış gibi çok stabil çalışıyor. Babamda var hiç kasmasını görmedim.
Evet hocam o seri güzel Redmi Note serisi kamera odaklı bir sistem işletim sistemlerini geliştirdiler gelecek büyük güncelleme ile farkı daha da anlarsınız hayırlı olsun.
Pro serisinde sorun var sadece Ruslar çok akım yaptı o telefon ile zamanında hatta oyuuzden bile POCO serisinden uzak durdular kendim şu an X5 Pro ve Xiaomi 12 Ultra kullanıyorum memnunum.
Evet hocam o seri güzel Redmi Note serisi kamera odaklı bir sistem işletim sistemlerini geliştirdiler gelecek büyük güncelleme ile farkı daha da anlarsınız hayırlı olsun.
Sağolun. Kendim iPhone 14 Pro kullanıyorum. Redmi Note 12'ye kadar ki telefonlar birbirinin aynısı o dikdörtgen kamera tasarımı vs. fakat babam bu telefonu alınca şaşırdım. Kendi telefonum kadar stabil çalışıyor. 14 Pro'dan önce Xiaomi kullanıyordum telefonum bir uygulamadan çıkarken bile kasarak çıkıyordu. Yavaştan düzelmeye başlamış Xiaomi.
Fakat kamerası tabi ki iPhone kadar olmasa da idare eder. 60 FPS'i biraz gecikmeli.
Sağ olun. Kendim iPhone 14 Pro kullanıyorum. Redmi Note 12'ye kadar ki telefonlar birbirinin aynısı o dikdörtgen kamera tasarımı vs. fakat babam bu telefonu alınca şaşırdım. Kendi telefonum kadar stabil çalışıyor. 14 Pro'dan önce Xiaomi kullanıyordum telefonum bir uygulamadan çıkarken bile kasarak çıkıyordu. Yavaştan düzelmeye başlamış Xiaomi.
Fakat kamerası tabii ki iPhone kadar olmasa da idare eder. 60 FPS'i biraz gecikmeli.
Evet hocam babanızın kullandığı seri orta segmentin en üstüdür bilginiz olsun keyifle kullanır ömürlük. Ximaio telefonların akıcılığı modeline göre farklılık gösterir adamlar ona göre OS sistemi veriyor geliştiriyor. Kamera biraz düşük gelebilir oda fiyatına göre ideal 14 pro gibi stabil beklemek zor olur amiral gemisi ise orta segment üstü cihaz farkı diyelim
Evet hocam babanızın kullandığı seri orta segmentin en üstüdür bilginiz olsun keyifle kullanır ömürlük. Ximaio telefonların akıcılığı modeline göre farklılık gösterir adamlar ona göre OS sistemi veriyor geliştiriyor. Kamera biraz düşük gelebilir oda fiyatına göre ideal 14 pro gibi stabil beklemek zor olur amiral gemisi ise orta segment üstü cihaz farkı diyelim
Eskiden direnç kaydı vardı içi açılıyordu işlem yapılıyordu ama güncelleme yapılmıyordu sanırım. Ama model fark etmeksizin kesin yapılıyordu. En son mi 13'lerde oluyordu amiral gemisi modellerinde. 14'ten sonra olmamaya başladı Samsung gibi. Server kaydı oluyor artık sadece ama o da modelden modele değişiyor. Kayıt açıldı açılmadı muhabbetleri var. Ona dikkat edip almakta fayda var. Samsung'larda S24 de bir açılıp bir kapanıyor kayıt stabil değil diyorlardı en son mesela. S25 de yeni çıktı zaten onda da yoktur gelir mi gelmez mi meçhul. Xiaomi de düz 14 ve 14 Ultra da vardı, Pro da yoktu mesela, ara modeldi, Çin versiyonu. Kalite olarak Samsung öneririm ama kayıt açılırsa kayıtlı kullanmak için Xiaomi de tercih edilebilir, sırf onun için.
Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know.
www.facebook.com
Bu Facebook sayfasında satış ve bilgilendirme yapıyorlar.
Konuyu şimdi okudum. 14T Pro bakıyormuşsunuz bu attığım linkte satışını ve server kaydını da yapıyorlar. Server kaydı da bedava değil ekstra para demek dolar üzerinden hesaplanıyor işlemler. 100 dolardan aşağı değil diye biliyorum. Evde kullanılmayan eski bir telefon varsa onun imesini verip işlemi yaptırtmanız daha garanti olur. Yoksa herhangi clon IMEI olma durumunda sizin cihaz patlarsa bu işlemi yaptırtmak için tekrar ödeme yapmanız gerekecek. Tercih sizin ama Türkiye'de zaten orta-ucuz bütçeli telefonlar için bana kalırsa değmez ama siz bilirsiniz dediğim gibi, en üst seviye amiral gemisi cihazlar alınca esas vergi farkı fiyat farkından yırtmış oluyorsunuz. O zaman o paraya değiyor S25u 83 binse 30-40 bin TL karda oluyorsunuz ortalama ama orta segment için TR cihazı öneririm.
Yurt dışı IPhone'lar 8 ay kullanım süresi olduğunu biliyordum fakat Xiaomi'lerde böyle bir şey yok diye biliyorum. Bilmediğim bir şey varsa söyler misiniz? Teşekkürler.
Benim anlamadığım şey adam alınır mı Alınmaz mı diye sormamış kullanım süresini sormuş bu yorum ne alaka şimdi. Zaten bütçe çok olsa TR iPhone alır kafası rahat olur konu açmasına bile gerek kalmaz burada. Herkes biliyor Xiaomi alınmaz şu kadar daha ver Apple al demeyi ama azıcık da bütçeden durumdan anlayın.
Arkadaşla konuştuğunuz konu Redmi serisi hakkında olabilir hocam da orta segmentin en üstü diye bir tabir kullanmışsınız, bu da tüm orta segmentteki telefonların en iyisi demekle aynı. Tüm telefonları kastettiğiniz için Honor 200 dedim.