Yurt dışı Xiaomi alınır mı?

Orta segment ve orta üst seviyesi vardır ve bu cihaz orta segmentin üst seviyesidir tabiri kullandım öyle geçiyor tüm cihazların üst orta segmentin en iyisidir tabiri kullanmadım

Orta segment ve orta üst seviyesi vardır ve bu cihaz orta segmentin üst seviyesidir tabiri kullandım öyle geçiyor tüm cihazların üst orta segmentin en iyisidir tabiri kullanmadım
Orta segmentin "en üstü" diye belirtmişsiniz. Yanlış cümle kurdunuz diye varsayıyorum. Ben "orta üst" segmentten falan da bahsetmedim ayrıca, "orta" segmentten bahsettim

Orta segmentin "en üstü" diye belirtmişsiniz. Yanlış cümle kurdunuz diye varsayıyorum. Ben "orta üst" segmentten falan da bahsetmedim ayrıca, "orta" segmentten bahsettim
Ya hocam, bir şey dedik, neden bu kadar kastınız? Xiaomi’yi sevmediğinizi anladık zaten. Ne demek istediğim orada belli oluyor. İyi akşamlar

Ya hocam, bir şey dedik, neden bu kadar kastınız? Xiaomi’yi sevmediğinizi anladık zaten. Ne demek istediğim orada belli oluyor. İyi akşamlar
Xiaomi'yi sevmediğim mi? Mesajlarımı tekrar gözden geçirin derim. Ayrıca Redmi serisini sevmiyorum sadece, her yerinden fazlasıyla kısılan bir seriyi niye bu kadar şişiriyorsunuz o garip geliyor.

Xiaomi'yi sevmediğim mi? Mesajlarımı tekrar gözden geçirin derim. Ayrıca Redmi serisini sevmiyorum sadece, her yerinden fazlasıyla kısılan bir seriyi niye bu kadar şişiriyorsunuz o garip geliyor.

Redmi Note serisini kullanan arkadaşlarım oldukça memnun. Fiyatına göre fazlasıyla iş gören modeller. İlk telefonum olan Redmi Note 8 hâlâ duruyor, arada açıp keyifle kullanıyorum. Tek eksiği 60Hz ekran yenileme hızına sahip olması.

Arkadaş Redmi Note Pro Plus serisini kullanıyor. Diğer Pro serilerine kıyasla biraz daha iyi bir cihaz olarak değerlendiriliyor ki öyle, Şirkete beş adet ön siparişle bu modeli aldırdım ve herkes memnun. Haziran ayında ise Xiaomi 15 aldırmayı planlıyoruz.

Kendi deneyimlerimize dayanarak insanlara önerilerde bulunuyor ve paylaşımlar yapıyoruz. Ben de 6 yıldır Xiaomi sayfasında moderatörlük yaptım. Gerektiğinde markanın sistem açıklarını dile getirdiğim için banlandığım da oldu. Ancak son iki yıldır Xiaomi kendini toparla
Dı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…