daethvader Yoctopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Bende mi 11t modelini almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce çok acil cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Bende mi 11t modelini almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce çok acil cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #2 Ne kadara alacağın önemli?
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #3 daethvader dedi: Bende mi 11t modelini almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce çok acil cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ne kadara alacağın önemli piyasa şu an allak bullak bu dolar kuruna alınmaz bence. Biraz daha ekler yurt içi alırım.
daethvader dedi: Bende mi 11t modelini almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce çok acil cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Ne kadara alacağın önemli piyasa şu an allak bullak bu dolar kuruna alınmaz bence. Biraz daha ekler yurt içi alırım.
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 3 Ağustos 2022 #4 daethvader dedi: Bende mi 11t modelini almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce çok acil cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından alacaksan ek olarak 2732 TL IMEI kayıt ücreti ödemen gerekir.
daethvader dedi: Bende mi 11t modelini almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce çok acil cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından alacaksan ek olarak 2732 TL IMEI kayıt ücreti ödemen gerekir.