S SahinKarabel Hectopat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 34 Makaleler 1 7 Mayıs 2020 #1 Selamlar 18 yaşındayım yurt dışına çalışmaya gitmek istiyorum. Almanya'da teyzemler var. Hem oranın dilini hem de iş hayatını tecrübe etmek istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Selamlar 18 yaşındayım yurt dışına çalışmaya gitmek istiyorum. Almanya'da teyzemler var. Hem oranın dilini hem de iş hayatını tecrübe etmek istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ediyorum.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 7 Mayıs 2020 #2 Hangi bölüm için bir iş istiyorsun her ülkenin farklı mesleklere desteği farklı.
S SahinKarabel Hectopat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 34 Makaleler 1 7 Mayıs 2020 #3 Önceliğim fiziksel güç ile yapılan iş ama ağ programcılığı okuyorum şu an lise son sınıfım.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 7 Mayıs 2020 #4 Çalışma iznin, oturumun vs. var mı? Yoksa legal olarak çalışamazsın. Kaçak hamal işleri bulman muhtemel. Bunu bize değil yakınlarına söyleyeceksin.
Çalışma iznin, oturumun vs. var mı? Yoksa legal olarak çalışamazsın. Kaçak hamal işleri bulman muhtemel. Bunu bize değil yakınlarına söyleyeceksin.