9 Aralık 2023 Mesaj: 2 Arkadaşlar 3.5 senenin sonunda ablama vize verdiler ve subata kadar ülkeye girmesi lazım. Bunun icin vereceğiniz öneriler var mı, ne yapsın ne etsin nelere dikkat etsin? Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar 3.5 senenin sonunda ablama vize verdiler ve subata kadar ülkeye girmesi lazım. Bunun icin vereceğiniz öneriler var mı, ne yapsın ne etsin nelere dikkat etsin?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.869 Çözümler 175 9 Aralık 2023 #2 Anlamadım. Ülkeye girmesi lazım derken nerden bahsediyorsun?
KS KS al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 489 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 Görkem Umut dedi: Anlamadım. Ülkeye girmesi lazım derken nereden bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Subat sonuna kadar İngiltere'ye girmezse vizeyi iptal edecekler, kural öyleymis.
Görkem Umut dedi: Anlamadım. Ülkeye girmesi lazım derken nereden bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Subat sonuna kadar İngiltere'ye girmezse vizeyi iptal edecekler, kural öyleymis.