Yurt dışına gitmek için pasaport yeterli mi?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba pasaportum geldi bugün ve merak ettiklerim var. Avrupa'ya gitmek için vize gerekiyor mu? Atıyorum herhangi bir ülkeye tur ile 2-3 günlüğüne gitmek istedim pasaport yetiyor mu? Tek başıma gidebiliyor muyum tur ile? (Reşit değilim, gezi düzenlenirse birkaç günlük gitmek istediğim için.)

Almanyanın vizesine baktım 80 euro diyor. Vay be, çok pahalı.

Japonya vize istemiyor oraya git derdim de uçak bileti çok pahalı aktarma yapanı bile 10 bin TL genel olarak yani sizin ekonomiye kalmış o durum, zaten bizden vize istemeyen gelişmiş ülke çok çok az.

Almanyanın vizesine baktım 80 euro diyor. Vay be, çok pahalı.
Ve ret olma ihtimali de yüksek kişiden kişiye değişir ama genel olarak çok ret veriyorlar.

Japonya vize istemiyor oraya git derdim de uçak bileti çok pahalı aktarma yapanı bile 10 bin TL genel olarak yani sizin ekonomiye kalmış o durum, zaten bizden vize istemeyen gelişmiş ülke çok çok az.

Ve ret olma ihtimali de yüksek kişiden kişiye değişir ama genel olarak çok ret veriyorlar.
Hocam Japonyada pek bir şey yapılmaz yani ben avrupa kültürü görmek istiyorum açıkçası. Doğru bir de reddedilme ihtimali var. Okuyan ve dil bilmeyen birisini kim ister ki ülkesinde tatil yapmak için.

Merhaba pasaportum geldi bugün ve merak ettiklerim var. Avrupa'ya gitmek için vize gerekiyor mu? Atıyorum herhangi bir ülkeye tur ile 2-3 günlüğüne gitmek istedim pasaport yetiyor mu? Tek başıma gidebiliyor muyum tur ile? (Reşit değilim, gezi düzenlenirse birkaç günlük gitmek istediğim için.)
Hocam pasaport yeşil değilse çoğu yer vize ister.

Bordo olandan, tamam şimdilik gidemeyeceğim. :D
Hocam ailenizden biri memursa, herhangi bir işte çalışmıyorsanız ve 18 yaşın altında iseniz yeşil pasaport alabilirsiniz diye biliyorum. ( 25 yaşın altında iseniz de belirli şartlara bağlı diye biliyorum ailenizle aynı evde ikamet etmeniz gerekiyor vb.) Buradan detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı