Yurt dışına nasıl çıkılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suriyeliler, afganlar gibi sığınmacı olarak gidemezsin. Ülkeye girdikten sonra orda sığınma talebinde bulunman için geçerli bir sebep sunmalısın.

Diğer yollar ise imkansız değil ama özellikle sizin için zor. İlk önce bir ülkeye karar verin sonrasında oranın dilini öğrenin ve ne gibi durumlarda oturma ve çalışma izni verdiklerini araştırın. Mesala amerika için ortalama 100 bin dolar gibi bir yatırım yapıp iş yeri açarsınız aynı zamanda amerikalıları bu iş yerinde istihdam edersiniz size oturma izni verirler.

Brezilya vizesi falan alın ya da bilmiyorum, direkt giriliyor olabilir. Yani bir şekilde girip Favela'da yaşarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Brezilya vizesi falan alın ya da bilmiyorum direkt giriliyor olabilir yani bir şekilde girip favela da yaşarsınız.

Bir şekilde girmeye çalıştığınız ülkeden aynı hızla sınır dışı edilirsiniz. Sadece harcadığı para değil, zamanları da boşa gitmiş olur.

Herhangi bir İskandinavya ülkesi olabilir.

Hocam aslında çok da bir borcumuz yok birçok gelişmiş ülkeye göre.

21 yaşında nişanlanmak mı? Hayatını bu yaşta mahvetmene üzüldüm açıkçası.

Dil bilmiyorsan, üniversite mezunu değilsen gidemezsin bir de 1. derece akraban yoksa.

Gidemezsin, tek yol üniversite mezunu olup mal varlığına sahip olmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…