Hakan20 Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 2 Ocak 2022 #1 Nisanda Ukrayna seyahatim var bir akadaşımla. Yaşlarımız 17. Orada otelde kalabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2022
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Ocak 2022 #2 Türkiye'de yanında velin olması veya ailenizin karakoldan izin belgesi çıkartması ile mümkün ama aynı durum Ukrayna için geçerlimi bilmiyorum. Son düzenleme: 2 Ocak 2022
Türkiye'de yanında velin olması veya ailenizin karakoldan izin belgesi çıkartması ile mümkün ama aynı durum Ukrayna için geçerlimi bilmiyorum.
Hakan20 Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 2 Ocak 2022 #3 BayGörkem dedi: Türkiye'de yanında velin olması veya ailenizin karakoldan izin belgesi çıkartması ile mümkün ama aynı durum Ukrayna için geçerlimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet onu biliyorum. Ukraynada veya yurtdışında nasıl acaba? Yokmu bilen?
BayGörkem dedi: Türkiye'de yanında velin olması veya ailenizin karakoldan izin belgesi çıkartması ile mümkün ama aynı durum Ukrayna için geçerlimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet onu biliyorum. Ukraynada veya yurtdışında nasıl acaba? Yokmu bilen?
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Ocak 2022 #4 Hakan20 dedi: Evet onu biliyorum. Ukrayna'da veya yurt dışında nasıl acaba? Yokmu bilen? Genişletmek için tıkla... Kalmayı planladığınız otele telefon veya e-posta üzerinden ulaşabilirsiniz, merak ettiğiniz soruları onlara sorarsınız.
Hakan20 dedi: Evet onu biliyorum. Ukrayna'da veya yurt dışında nasıl acaba? Yokmu bilen? Genişletmek için tıkla... Kalmayı planladığınız otele telefon veya e-posta üzerinden ulaşabilirsiniz, merak ettiğiniz soruları onlara sorarsınız.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #5 Barınacağınız yerin yönetimi ile iletişime geçerseniz en net cevabı alabilirsiniz.
Hakan20 Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 317 Çözümler 1 3 Ocak 2022 #6 T21 dedi: Barınacağınız yerin yönetimi ile iletişime geçerseniz en net cevabı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BayGörkem dedi: Kalmayı planladığınız otele telefon veya e-posta üzerinden ulaşabilirsiniz, merak ettiğiniz soruları onlara sorarsınız. Genişletmek için tıkla... Cevaplamıyor maalesef.
T21 dedi: Barınacağınız yerin yönetimi ile iletişime geçerseniz en net cevabı alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... BayGörkem dedi: Kalmayı planladığınız otele telefon veya e-posta üzerinden ulaşabilirsiniz, merak ettiğiniz soruları onlara sorarsınız. Genişletmek için tıkla... Cevaplamıyor maalesef.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #7 @Hakan20 yanınıza reşit birisini bulmanız gerekiyor hocam mecburen.