boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.028 Çözümler 11 Yer Aydın 15 Temmuz 2024 #1 Yurt dışında alınmış kaydı olmayan iPhone telefonu yurt dışında Türkiye'den alınmış hatla kayıt yaptırmadan sınırsız bir şekilde kullanabilir miyim?
Yurt dışında alınmış kaydı olmayan iPhone telefonu yurt dışında Türkiye'den alınmış hatla kayıt yaptırmadan sınırsız bir şekilde kullanabilir miyim?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 15 Temmuz 2024 #2 Yıl içinde IMEI başına 4 ay olmak üzere çift IMEI varsa Max 8 ay kullanırsın sınırsız için kayıt parası vermen gerek. Not: Türkiye için geçerli. Son düzenleme: 15 Temmuz 2024
Yıl içinde IMEI başına 4 ay olmak üzere çift IMEI varsa Max 8 ay kullanırsın sınırsız için kayıt parası vermen gerek. Not: Türkiye için geçerli.
boifromasgard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 3.028 Çözümler 11 Yer Aydın 15 Temmuz 2024 #3 Furkan1461 dedi: Yıl içinde IMEI başına 4 ay olmak üzere çift IMEI varsa Max 8 ay kullanırsın sınırsız için kayıt parası vermen gerek. Genişletmek için tıkla... Yurt dışındayken de TR hattıyla kullanım durumu bu şekilde mi? Kaynak varsa atabilir misiniz? Kimisi sizin söylediğinizi söylüyor, kimisi şebeke yurt dışında olacağı için sorun olmaz diyor arada kaldım.
Furkan1461 dedi: Yıl içinde IMEI başına 4 ay olmak üzere çift IMEI varsa Max 8 ay kullanırsın sınırsız için kayıt parası vermen gerek. Genişletmek için tıkla... Yurt dışındayken de TR hattıyla kullanım durumu bu şekilde mi? Kaynak varsa atabilir misiniz? Kimisi sizin söylediğinizi söylüyor, kimisi şebeke yurt dışında olacağı için sorun olmaz diyor arada kaldım.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 15 Temmuz 2024 #4 @boifromasgard yurt dışında böyle ucube bir sistem olacağını sanmıyorum fakat ülke özelinde araştırma yapılmalı.
@boifromasgard yurt dışında böyle ucube bir sistem olacağını sanmıyorum fakat ülke özelinde araştırma yapılmalı.