M MevlütCanToy Picopat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Güney Kore'de çalışmak için hangi bölüm okunmalı? Memur olsam yurt dışında çalışabilir miyim? Engelliyim lise okuyorum. Hamallık gibi işleri sevmiyorum. Bilgisayar başında çalışmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023
Merhaba arkadaşlar, Güney Kore'de çalışmak için hangi bölüm okunmalı? Memur olsam yurt dışında çalışabilir miyim? Engelliyim lise okuyorum. Hamallık gibi işleri sevmiyorum. Bilgisayar başında çalışmak istiyorum.
Rohat21 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #2 Yazılımcı olmak için çalış bence eğer alanında başarılı olursan farklı ülekelerden teklifler gelebilir.
Yazılımcı olmak için çalış bence eğer alanında başarılı olursan farklı ülekelerden teklifler gelebilir.
M MevlütCanToy Picopat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #3 Rohat21 dedi: Yazılımcı olmak için çalış bence eğer alanında başarılı olursan farklı ülekelerden teklifler gelebilir. Genişletmek için tıkla... Yazılımın hangi alanını seçmeliyim hocam?
Rohat21 dedi: Yazılımcı olmak için çalış bence eğer alanında başarılı olursan farklı ülekelerden teklifler gelebilir. Genişletmek için tıkla... Yazılımın hangi alanını seçmeliyim hocam?
Rohat21 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #4 MevlütCanToy dedi: Yazılımın hangi alanını seçmeliyim hocam? Genişletmek için tıkla... Orasını araştırman lazım tek bir bölüm yok yurtdışına çıkabilmen için ancak alanında başarılı olursan er yada geç teklif gelir
MevlütCanToy dedi: Yazılımın hangi alanını seçmeliyim hocam? Genişletmek için tıkla... Orasını araştırman lazım tek bir bölüm yok yurtdışına çıkabilmen için ancak alanında başarılı olursan er yada geç teklif gelir