Yurt dışında denizci olunabilir mi?

Melihcx

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, denizciyim, gemici belgem var, şu an yat kaptanı olabiliyorum. Staj yaparsam başka bir ülkeye gidip orada mesleğimi yapmak istiyorum ama Türkiye'de olduğu gibi kabotaj sebebiyle yabancı personel çalışması yasak mı acaba? Oralarda da biraz araştırdım yanıt bulamadım. İltica etsem geçerli bir sebep sunup onaylanırsa orada yat vb. deniz aracında çalışabilir miyim? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaidelere uygun yapmanı öneririm bir kere iltica demek muhtaçlık demek, muhtac olan düşmüş birisine kim bakar? Düzgünce vize al, alınmıyorsa öğrencilik vesilesiyle almaya çalış kalifiye elemansan emin ol değerini buradakinden daha fazla bilirler. Lakin unutma her işin rast gidecek hemen işe güce paraya huzura kavuşacam diye düşünme bu işlerde hep belli bir süre cefa olur, sonra sefasını sürersin. Cefasını çekeceksin ki sefasını süresin 🙂

Kaidelere uygun yapmanı öneririm bir kere iltica demek muhtaçlık demek, muhtac olan düşmüş birisine kim bakar? Düzgünce vize al, alınmıyorsa öğrencilik vesilesiyle almaya çalış kalifiye elemansan emin ol değerini buradakinden daha fazla bilirler. Lakin unutma her işin rast gidecek hemen işe güce paraya huzura kavuşacam diye düşünme bu işlerde hep belli bir süre cefa olur, sonra sefasını sürersin. Cefasını çekeceksin ki sefasını süresin
Aslında ben oraya gitsem bir şekilde iş bulurum diye düşünüyorum, ingilizcem iyi seviyede ilk başlarda sıradan bi iş yaparım sonra gemi adamı belgem geçerliyse onunla ilgili bi meslek bulurum ama bizdeki gibi kabotaj varsa geçerli olmuyor bunu öğrenmek istemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı