Gelecek hafta yurt dışına çıkacağım. E SIM vesaire konusunda kararsız kaldım. Hattım Türk Telekom, gideceğim yer İtalya, yaklaşık 10gün civarı kalacağım. Türk Telekom'un kendi üzerinden hattı yurt dışına açma günlük 280TL. E SIM fiyatları hakkında ise detaylı bilgim pek bilgim yok. Sizce kendi 40GB 2000dk tarifemi günlüğü 280TL'den yurt dışına açmak mı yoksa 20GB civarı e SIM almak mı daha mantıklı? E-SIM mantıklıysa hangi e-SIM sağlayıcısı daha mantıklı ve uygun fiyatlı olur? 20 30GB'dan fazla internet kullanacağımızı sanmıyorum.
eSIM io ile yurtdışında kesintisiz mobil internet deneyimi yaşayın. 180+ ülkede anında bağlantı sağlayan dijital eSIM paketlerini incelemek için hemen tıklayın!
Alternatif bir metot söyleyeceğim. Havalimanında indiğinizde bazen güzel fiyatlı fiziksel SIM seçenekleri sunabiliyorlar. e-SIM almazsanız da havalimanı inişinde ucuza fiziksel SIM bulabilirsiniz.
Belgrad'da günlüğü 1-2€'luk SIM satanlar vardı, uygun fiyatlı.
eSIM io ile yurtdışında kesintisiz mobil internet deneyimi yaşayın. 180+ ülkede anında bağlantı sağlayan dijital eSIM paketlerini incelemek için hemen tıklayın!
Hocam ek bakiye hediyesi olayı kayıt olunca mı oluyor? Bir de sizce e simdeki internetin normale kıyasla daha hızlı bittiği olayı doğru mu? Aslında çok fazla kullanacağımı sanmıyorum interneti GPS, WhatsApp ve Google'da merak ettiğim şeyleri araştırma dışı. 10GB yeter herhalde.
Alternatif bir metot söyleyeceğim. Havalimanında indiğinizde bazen güzel fiyatlı fiziksel SIM seçenekleri sunabiliyorlar. E-SIM almazsanız da havalimanı inişinde ucuza fiziksel SIM bulabilirsiniz.
Belgrad'da günlüğü 1-2€'luk SIM satanlar vardı, uygun fiyatlı.
Hocam ek bakiye hediyesi olayı kayıt olunca mı oluyor? Bir de sizce e simdeki internetin normale kıyasla daha hızlı bittiği olayı doğru mu? Aslında çok fazla kullanacağımı sanmıyorum interneti GPS, WhatsApp ve Google'da merak ettiğim şeyleri araştırma dışı. 10GB yeter herhalde.