Yurt dışında iş nasıl bulunur?

MrNiceGuyTR

Hectopat
Ben yapay zeka alanında uzmanlaşmak isteyen ve genel olarak uzun dönem stajı arayan tecrübemi ilerletmek ve gerçek hayat senaryoları ile çalışmak için birisiyim. Kendi ülkemde iş ararken, şirket ismi vermeyeceğim ama sonuçlar iyi olmasına rağmen bir şekilde giremiyordum ve uzun süre araştırınca torpil olaylarının çok fazla olduğunu, hatta sağlam akademik ve proje altyapısı olan arkadaşımın bile tanıdık olmadan iş bulamadığını fark ettim. Dolayısıyla rotamı yurt dışına çevirdim. Lakin yurt dışında da adamlar çok ekstrem bir durum olmadığı sürece kendi vatandaşını almaya çalışıyor ve birçok başvurumda red gelirken bu durumu belirtiyorlar. Sadece tecrübe ve uç durumlarda vize sponsorluğu veriliyor ve ben de bu açığı kendim çalışarak bilgimi iyi bir junior seviyesine getirip kaggle competitionlar için hazırlanmaya başlayacağım. Ayrıca yüksek lisans için hazırlanmaya başladım ve başvuruya yakın TOEFL girmeyi planliyorum. Bunun dışında neler yapılabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…