Serhat Öztekin Hectopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #1 Merhabalar. Öncelikle Spotify ve Netflix gibi hesapları Türkiye'den alıp yurt dışına satmak istiyorum ve sizin bildiğiniz, önerebileceğiniz veya görmüş olduğunuz siteler var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2020
Merhabalar. Öncelikle Spotify ve Netflix gibi hesapları Türkiye'den alıp yurt dışına satmak istiyorum ve sizin bildiğiniz, önerebileceğiniz veya görmüş olduğunuz siteler var mı?
Weqezy Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 158 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2020 #2 Fiverr.
Serhat Öztekin Hectopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #3 Hocam sizin deneyiminiz bulunuyor mu ayriyeten kimlik bilgilerini vereceğim. Sıkıntı çıkmaz sanırım. Ayriyeten amerikan şirket mi? Ek olarak bir sorum daha olacak. Bana ödeme yapmak için TR banka ekleyebiliyor muyum?
Hocam sizin deneyiminiz bulunuyor mu ayriyeten kimlik bilgilerini vereceğim. Sıkıntı çıkmaz sanırım. Ayriyeten amerikan şirket mi? Ek olarak bir sorum daha olacak. Bana ödeme yapmak için TR banka ekleyebiliyor muyum?
erkant Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 203 Çözümler 1 22 Haziran 2020 #4 Dikkat et, sonra bizimkiler vergisiz kazanç sağlıyorsun diye peşine düşmesinler, astarı yüzünden pahalıya gelir.
Dikkat et, sonra bizimkiler vergisiz kazanç sağlıyorsun diye peşine düşmesinler, astarı yüzünden pahalıya gelir.
Serhat Öztekin Hectopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #5 erkant dedi: Dikkat et, sonra bizimkiler vergisiz kazanç sağlıyorsun diye peşine düşmesinler, astarı yüzünden pahalıya gelir. Genişletmek için tıkla... Ondan korkuyorum. Elime az bir şey geçti onu da alacaklar mı acaba?
erkant dedi: Dikkat et, sonra bizimkiler vergisiz kazanç sağlıyorsun diye peşine düşmesinler, astarı yüzünden pahalıya gelir. Genişletmek için tıkla... Ondan korkuyorum. Elime az bir şey geçti onu da alacaklar mı acaba?