7 762016 Picopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 768 Çözümler 1 29 Aralık 2024 #21 SayooXrily dedi: Hocam peki T.C. Gemiadamı cüzdanının uluslarasında geçerlilik durumu veya denklik alma muhabbeti hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam geçerli olduğu ülkeler belli zaten internetten bulabilirsiniz, fena olmayan ülkeler var. Amerika o listeye dahil değil diye biliyorum.
SayooXrily dedi: Hocam peki T.C. Gemiadamı cüzdanının uluslarasında geçerlilik durumu veya denklik alma muhabbeti hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam geçerli olduğu ülkeler belli zaten internetten bulabilirsiniz, fena olmayan ülkeler var. Amerika o listeye dahil değil diye biliyorum.
S SayooXrily Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #22 762016 dedi: Hocam geçerli olduğu ülkeler belli zaten internetten bulabilirsiniz, fena olmayan ülkeler var. Amerika o listeye dahil değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama sanırım sigorta şirketleri sıkıntı ediyor sadece, birkaç farklı kaynaktan böyle duyum almıştım. Fikrinizi öğrenmek adına sormuştum yoksa araştırmalarımı yapıyorum tabii ki de.
762016 dedi: Hocam geçerli olduğu ülkeler belli zaten internetten bulabilirsiniz, fena olmayan ülkeler var. Amerika o listeye dahil değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama sanırım sigorta şirketleri sıkıntı ediyor sadece, birkaç farklı kaynaktan böyle duyum almıştım. Fikrinizi öğrenmek adına sormuştum yoksa araştırmalarımı yapıyorum tabii ki de.