L Lokumlu Lahmacun Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 9. sınıf meslek lisesinde bilişim bölümü okuyorum ve gelecekte yurt dışında teknik servislik yapmayı düşünüyorum, örneğin Almanya. Sizce mantıklı mı? Ve yapılabilir mi?
9. sınıf meslek lisesinde bilişim bölümü okuyorum ve gelecekte yurt dışında teknik servislik yapmayı düşünüyorum, örneğin Almanya. Sizce mantıklı mı? Ve yapılabilir mi?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 19 Mayıs 2024 #2 Güzel kardeşim sen kafana koyduysan yapabileceğine inanıyorsan yapılır neden yapılmasın burada önce kendine inanman tereddüt edip durmaman gerekiyor.
Güzel kardeşim sen kafana koyduysan yapabileceğine inanıyorsan yapılır neden yapılmasın burada önce kendine inanman tereddüt edip durmaman gerekiyor.
L Lokumlu Lahmacun Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 Evet haklısın ama burda her gittiğin yerde teknik servisçi var ordada bu kadar meşhur mudur işimi yürütebilir miyim diye tereddüt ediyorum.
Evet haklısın ama burda her gittiğin yerde teknik servisçi var ordada bu kadar meşhur mudur işimi yürütebilir miyim diye tereddüt ediyorum.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 4 19 Mayıs 2024 #4 İş bulursan neden olmasın.