Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 Yurt dışında yazılım mühendisliği mi yoksa bilgisayar mühendisliği olarak mı çalışılmalı? Veya siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Yurt dışında yazılım mühendisliği mi yoksa bilgisayar mühendisliği olarak mı çalışılmalı? Veya siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
rakibim007 Megapat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #2 Bu konudan daha çok bilgilerinin önemsendiğini düşünmekteyim. GitHub profilin, portfolyon, projelerin vs...
Bu konudan daha çok bilgilerinin önemsendiğini düşünmekteyim. GitHub profilin, portfolyon, projelerin vs...
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #3 rakibim007 dedi: Bu konudan daha çok bilgilerinin önemsendiğini düşünmekteyim. GitHub profilin, portfolyon, projelerin vs... Genişletmek için tıkla... Hocam tam anlayamadım demek istediğinizi rakibim007 dedi: Bu konudan daha çok bilgilerinin önemsendiğini düşünmekteyim. GitHub profilin, portfolyon, projelerin vs... Genişletmek için tıkla... @rakibim007 Son düzenleme: 31 Temmuz 2022
rakibim007 dedi: Bu konudan daha çok bilgilerinin önemsendiğini düşünmekteyim. GitHub profilin, portfolyon, projelerin vs... Genişletmek için tıkla... Hocam tam anlayamadım demek istediğinizi rakibim007 dedi: Bu konudan daha çok bilgilerinin önemsendiğini düşünmekteyim. GitHub profilin, portfolyon, projelerin vs... Genişletmek için tıkla... @rakibim007
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 1 Ağustos 2022 #4 Kckc dedi: Hocam tam anlayamadım demek istediğinizi @rakibim007 Genişletmek için tıkla... Yazılım ya da bilgisayar okuman fark etmez, CV'n önemli diyor. Kendini geliştirmen önemli olan diyor.
Kckc dedi: Hocam tam anlayamadım demek istediğinizi @rakibim007 Genişletmek için tıkla... Yazılım ya da bilgisayar okuman fark etmez, CV'n önemli diyor. Kendini geliştirmen önemli olan diyor.
rakibim007 Megapat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #5 Kckc dedi: Hocam tam anlayamadım demek istediğinizi. @rakibim007 Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın il dışındaydım yanıt veremedim. @One Face sağ olsun açıklamış.
Kckc dedi: Hocam tam anlayamadım demek istediğinizi. @rakibim007 Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın il dışındaydım yanıt veremedim. @One Face sağ olsun açıklamış.