Yurt dışındaki birine Online nasıl para gönderilir?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, PayPal yasaklandı biliyorsunuz. Yurtdışındaki birisine Online olarak nasıl para yollayabilirim? 5 euro.

Crypto en uygun yöntem. Wise'de olabilir fakat komisyonlarıyla değmez. Crypto LTC transfer coin olarak kullanıyorum transferi ucuz ve hemen gidiyor.

Crypto en uygun yöntem. Wise'de olabilir fakat komisyonlarıyla değmez. Crypto LTC transfer coin olarak kullanıyorum transferi ucuz ve hemen gidiyor.
Nasıl yapılıyor hocam bir bilgi verseniz...

Nasıl yapılıyor hocam bir bilgi verseniz...
Herhangi bir Crypto borsasında hesabınız olması lazım ve karşı tarafında aynı şekilde. Göndereceğiniz kadar Crypto satın alıp gönderme ücretinide ekleyip size verilen adrese gönderiyorsunuz. Binance kullanıyorum fakat minimum coin alımı 10$ orada. Gönderim istediğiniz miktarda.

Merhaba, PayPal yasaklandı biliyorsunuz. Yurtdışındaki birisine Online olarak nasıl para yollayabilirim? 5 euro.

PeP ile gönderebilirsiniz komisyon ücreti 1 euro.

PeP ile nasıl gönderiliyor? O kişinin de mi PeP hesabı olması gerekiyor?
Hayır olması gerekmiyor. Siz PeP hesabınızdan karşıdaki kişinin banka hesabına gönderiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…