Netflix Yurt dışındaki içerikler nasıl izlenir?

Sterling_RED

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Netflix'im var ama TR'de olanlar çok vasat ve izlediğim şeyler ve yurt dışındaki içerikleri de epey iyi. Ben bunu nasıl yapabilirim? VPN denedim ama yapamadım, bir yöntemi olan varsa söylerse çok sevinirim. VPN önerecekseniz ücretsiz olursa sevinirim.

Yaptığın şey korsanciliktan başka bir şey değil o içerikler farklı ülkedeki kullanıcılar için sunulmuştur yaptigin şey etik degildir.
Pardon da etik olmasa zaten buradan kaldırıldır, ikincisi parasını verdim sadece yurt dışındaki içerikleri izlemek istiyorum? Bundan sana ne.

Yaptığın şey korsanciliktan başka bir şey değil o içerikler farklı ülkedeki kullanıcılar için sunulmuştur yaptigin şey etik degildir.
Biraz alakasız bir tepki olmamış mı ?
Korsancılıkla ne ilgisi var bu konunun ? Asıl ücretini ödeyip satın aldığın bir servisin tüm herşeyini kullanamamak saçma değil mi ?
Bende daha önce vpn diye duymuştum. Bir de bilgisayarın bölge ayarlarını dene istersen. Çözebilirsen ben de öğrenmek isterim çözümü.

Konuşmak için konuşuyolar işte, dostum ikinci dediğini denemiştim ama olmadı maalesef. Express VPN falan olur diyorlar ama o da pahalı.

Eğer çözümü varsa bende yurtdışında olan dizi ve filmleri izlemek istiyorum Netflix hesabım üzerinden. Lütfen bilgilendirmeyi unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…