Yurt dışındaki kız ile evlenmek

Sncroow

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Polonya'da yaşayan bir kız arkadaşım var ve bir sene önce Antalya'ya tatil için geldiklerinde tanışmıştık, bu bir senede ilişki ilerledi ve kız 18 olduğunda evlenmek istediğinden bahsetti. Ben şu an 18 yaşındayım kız ise 17. sormak istediğim şey kız 18 olmadan onun yanına ziyarete gidip etrafı görmem ve yüz yüze konuşmak için pasaport vize verirler mi veya kolay mı bu işler? Onun dışında pek umut beslemiyorum ama eğer olursa evliliği orada mı yapmak daha mantıklı yoksa Türkiye'de mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin gitmeniz pek kolay olmaz,kız arkadaşınız bu tarafa gelsin evlenip beraber gidin en azından ben öyle yapardım, adına sevindim.
Teşekkür ederim, evlenme kısmına geçmeden ben o taraflara gidip çevreyi görmek istiyorum ama bunun için vize verirler mi acaba onu merak ettim.

Teşekkür ederim, evlenme kısmına geçmeden ben o taraflara gidip çevreyi görmek istiyorum ama bunun için vize verirler mi acaba onu merak ettim.
3 sene evli kalırsan otomatik vatandaşı oluyorsun diye biliyorum. Ama bu süre zarfında denetlemeler mevcutmuş falan diyorlardı tam bilgi sahibi değilim.

Polonya vize verebilir, diğer çoğu Avrupa ülkesi ve Amerika'dan daha kolaydır. Kendine güveniyorsan, bu kızdan olur diyorsan evlenmende sakınca yok, kendi kararın saygı duyarız. Hayırlısı olsun şimdiden.

Polonya vize verebilir, diğer çoğu Avrupa ülkesi ve Amerika'dan daha kolaydır. Kendine güveniyorsan, bu kızdan olur diyorsan evlenmende sakınca yok, kendi kararın saygı duyarız. Hayırlısı olsun şimdiden.
Teşekkür ederim hocam, hafta içi gidip başvurulara başlayacağım. Daha önce hiç pasaport vize başvurusu yapmadığımdan bilmiyorum, açıklama filan yapmama gerek var mı orada?

18 yaşında evlenmek nedir yazık etme gençliğine. Evlilik sağlıklı çocuk büyütmek için kurulmuş bir kurumdur buna da uygun hareket edilmeli zevkine evlilik yapılırsa sonuçları hiç tatmin edici olmaz.

Evlenen bireyler çocuk yapmak zorunda değil sadece o yönden yaklaşmanın biraz saçma. Evliliğin birçok faydalı yönü var mesela adam Polonya'lı kız bulmuş on numara ülke refah seviyesinde gayet iyi giderler evlenirler çocuk vatandaşlıkda alır ikisi de çalışır cepleri falan dolar yani birçok güzel yanı var kendilerini hazır hissetikleri zamanda çocuk yaparlar.

her evlenen çocuk sahibi olacak diye bir kural yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…