M meftuz222 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Şubat 2025 #1 Merhaba, akrabam Çin'e gidecek oradan bir kardeşime bir de kendime tablet getitireceğim. Oradan gelirken 2. üründe vergi vs ya da herhangi bir ek ücret alınır mı? Havalanından geçişte?
Merhaba, akrabam Çin'e gidecek oradan bir kardeşime bir de kendime tablet getitireceğim. Oradan gelirken 2. üründe vergi vs ya da herhangi bir ek ücret alınır mı? Havalanından geçişte?
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #2 SIM kart girişi var mı? Varsa alınır diye bılıyorum.
M meftuz222 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Şubat 2025 #3 MeTluX dedi: SIM kart girişi var mı? Varsa alınır diye bılıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok SIM kartsız 2 tane tablet
MeTluX dedi: SIM kart girişi var mı? Varsa alınır diye bılıyorum. Genişletmek için tıkla... Yok SIM kartsız 2 tane tablet
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 541 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 meftuz222 dedi: Yok SIM kartsız 2 tane tablet. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor diye biliyorum gene de araştırın 2.ürüne çıkıyor olabilir bu arada yanlış bilgi vermeyeyim.
meftuz222 dedi: Yok SIM kartsız 2 tane tablet. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor diye biliyorum gene de araştırın 2.ürüne çıkıyor olabilir bu arada yanlış bilgi vermeyeyim.