O Osman Toprak Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #1 Yurt dışından 2.el iPhone 11 veya iPhone 12 alacağım. Aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor kayıt işlemleri vs ne kadar sürede yapılmalı bilen biri detaylıca yardım edebilir mi rica etsem?
Yurt dışından 2.el iPhone 11 veya iPhone 12 alacağım. Aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor kayıt işlemleri vs ne kadar sürede yapılmalı bilen biri detaylıca yardım edebilir mi rica etsem?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 14 Mayıs 2022 #2 Hocam hiç bulaşma bence uğraşmaya değmez bir de ikinci el pasaport kaydı yaptıracaksın zaten o da pahalandı, garantisi zaten yok ben bulaşmazdım.
Hocam hiç bulaşma bence uğraşmaya değmez bir de ikinci el pasaport kaydı yaptıracaksın zaten o da pahalandı, garantisi zaten yok ben bulaşmazdım.
JoeBlackk Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.652 Çözümler 23 14 Mayıs 2022 #3 Pasaport kaydı yaparsan e-devlet üzerinden yapılıyor, pasaport numarasi, imei numarası vs giriyorsun. Ücret de 2700 falan olmasi lazım.
Pasaport kaydı yaparsan e-devlet üzerinden yapılıyor, pasaport numarasi, imei numarası vs giriyorsun. Ücret de 2700 falan olmasi lazım.
O Osman Toprak Hectopat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #4 JoeBlackk dedi: Pasaport kaydı yaparsan e-Devlet üzerinden yapılıyor, pasaport numarasi, IMEI numarası vs giriyorsun. Ücret de 2700 falan olmasi lazım. Genişletmek için tıkla... Tesla Bobini dedi: Hocam hiç bulaşma bence uğraşmaya değmez bir de ikinci el pasaport kaydı yaptıracaksın zaten o da pahalandı, garantisi zaten yok ben bulaşmazdım. Genişletmek için tıkla... Kayıt yaptırmadan kaç gün kullanabilirim.
JoeBlackk dedi: Pasaport kaydı yaparsan e-Devlet üzerinden yapılıyor, pasaport numarasi, IMEI numarası vs giriyorsun. Ücret de 2700 falan olmasi lazım. Genişletmek için tıkla... Tesla Bobini dedi: Hocam hiç bulaşma bence uğraşmaya değmez bir de ikinci el pasaport kaydı yaptıracaksın zaten o da pahalandı, garantisi zaten yok ben bulaşmazdım. Genişletmek için tıkla... Kayıt yaptırmadan kaç gün kullanabilirim.
D DashMatters Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 816 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #5 Osman Toprak dedi: Kayıt yaptırmadan kaç gün kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... 120 diye biliyorum.
Osman Toprak dedi: Kayıt yaptırmadan kaç gün kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... 120 diye biliyorum.
Zoneradious Hectopat Katılım 26 Ekim 2018 Mesajlar 478 14 Mayıs 2022 #6 Osman Toprak dedi: Kayıt yaptırmadan kaç gün kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... 120 gun kullanabilirsin. Her yil basindan sonra 120 gun hak yenileniyor. Onun haricinde imei kaydi yaptirmalisin.
Osman Toprak dedi: Kayıt yaptırmadan kaç gün kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... 120 gun kullanabilirsin. Her yil basindan sonra 120 gun hak yenileniyor. Onun haricinde imei kaydi yaptirmalisin.