Yurt dışından 2.el Pixel 6 alınır mı?

Chitose

Kilopat
Katılım
12 Kasım 2020
Mesajlar
2.537
Çözümler
43
Merhaba, yurt dışında yaşayan bir tanıdığım aracılığı ile Pixel 6 almak istiyorum. Araştırırken 2. el Amazon onaylı bir telefon buldum. Satan mağazada kötü gözükmüyor, 5 yıldız almış çoğunlukla.
Sizce bu telefonu alınır mı? Yenilenen - iyi durumda 200 euro, yenilenmiş 225 euro. Bütçem fazla olmadığı için iyi durumda olanı almayı düşünüyorum. Türkiye üzerinde bu fiyata pixel 6 bulmam imkânsız zaten. İyi durumda dediği için ekranda çizik falan olmaz değil mi?



Amazon.de
 
2. telefonun varsa /+ telefonun 2 tane SIM slotu varsa neden olmasın benimde yurt dışından 2. el değil poco x6 var gayet iyi bir telefon (O manyak spyware OS'i hariç)
kaçak telefon alırsan SIM soketi 120 gün sonra kapatılıyor (yılbaşında yenileniyor), vergiside 31.692TL'ye gidiyor iphone gibi telefon almıyorsan her türlü değer değil
 
Arkadaşım 500 liraya falan IMEI atılıyor dedi 30k neyin parası anlamadım. Onun telefonda yurt dışı ama 1 telefon kullanıyor. Niye 2 telefon gerekiyor?
 
Arkadaşım 500 liraya falan IMEI atılıyor dedi 30k neyin parası anlamadım. Onun telefonda yurt dışı ama 1 telefon kullanıyor. Niye 2 telefon gerekiyor?
2 telefon kaçak telefon kapalı ise sim kullanabil diye mantığında
o 500tl'ye IMEI yurt dışı için diye düşünüyorum

Pixel 6'da dual sim var. 8 ay süresi bittikten sonra klonlanmış IMEI falan atarsam sorunsuz kullanmaya devam edebilir miyim?
sanmıyorum bu konu benimde kafamı karıştırıyor sadece bildiğimi veriyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…