Yurt dışından 2 tane iPhone getirilebilir mi?

Context

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, şu anda Ukrayna'dayım ve bir adet kendime Apple cihaz satın alacağım, aynı zamanda kardeşime de bir adet cihaz almak istiyorum ve. Dönüşüm Belarus üzerinden olacak. Bir cihazı kendim direkt açıp kullansam ve diğerini bagajıma koyarsam bir problem olur mu acaba? Artık 2 telefon sokulamayacağı gibi bir şey okumuştum da, bir cihazı kendim kullanırsam diğerini bagaja koyarsam sorun olur mu acaba? (Şu anki mevcut cihazımıda yanımda taşıyacağım, zaten elimdeki cihaz TR cihazı. İş telefonu olarak kullanacağım bunu.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sokamazsın kimliğe kayıtlı olması lazım o telefonun. Tek telefonu soktuktan sonra da 3 yıla kadar bir daha hiçbir telefon sokamazsin.
Elimde şuan bi tr cihazı var ayrı olarak kendime yeni cihaz alacağım, tr cihazımla beraber yeni cihazı sokma ihtimalim var mı acaba ikisinede sim kart takacağım birini iş telefonu olarak kullanacağım. (Ülkeden çıkışımda bu bahsettiğim tr cihaz vardı)

@Context Kapalı kutuda sadece bir tane getirebilirsin şahsi telefonundan bağımsız.
Tamamdır ilginiz için çok teşekkür ederim, elimdeki tr cihazı zaten iş telefonu olarak kullanacağım yeni alacağım cihazında kutusunu açıp şahsi sim kartımı takacağım dönmeden o yüzden sorun olmaz büyük ihtimalle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı