T Tripoli Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #11 Dreamy Bull dedi: Dolandırıcı site hocam. Genişletmek için tıkla... Hmm eyvallah ya zzaten maksat almak değil sormak amacıyla oluşturdum konuyu. Scam olduğunu belli ediyor zaten Amazonda 660 dolardan aşağıya olmayan şey 300 dolar olunca ne alaka diyorsun. Fian Şampiyonu dedi: Ben güvenmeyin derim hocam Genişletmek için tıkla... Sipariş vermeyeceğim zaten.
Dreamy Bull dedi: Dolandırıcı site hocam. Genişletmek için tıkla... Hmm eyvallah ya zzaten maksat almak değil sormak amacıyla oluşturdum konuyu. Scam olduğunu belli ediyor zaten Amazonda 660 dolardan aşağıya olmayan şey 300 dolar olunca ne alaka diyorsun. Fian Şampiyonu dedi: Ben güvenmeyin derim hocam Genişletmek için tıkla... Sipariş vermeyeceğim zaten.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 20 Şubat 2021 #12 Türkiye'de, bir galericinin Ferrari Italy olsa, değeri 100.000€, onu gidip 50.000€'a satma ihtimali, bu kartın eline sağlam gelme ihtimali ile aynı. Alıp almama kararı senin. Büyük kumar.
Türkiye'de, bir galericinin Ferrari Italy olsa, değeri 100.000€, onu gidip 50.000€'a satma ihtimali, bu kartın eline sağlam gelme ihtimali ile aynı. Alıp almama kararı senin. Büyük kumar.