Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 15 Ocak 2021 #11 Radeon RX 5500M dedi: Doğrudur hocam ryzen+3060 modelleri daha iyi olur ama onların gelmesi uzun sürecek muhtemelen. Eğer vakit varsa neden beklenmesin değil mi Intel zaten iyice batırdı kendini, çok bir ömrü kalmadı. Genişletmek için tıkla... Ryzen'lı ROG'lar 2000 Dolar üstü ve civarı olur zaten. Scarlar'ın çıkış fiyatı da genelde yüksekti RTX serisi olanların.
Radeon RX 5500M dedi: Doğrudur hocam ryzen+3060 modelleri daha iyi olur ama onların gelmesi uzun sürecek muhtemelen. Eğer vakit varsa neden beklenmesin değil mi Intel zaten iyice batırdı kendini, çok bir ömrü kalmadı. Genişletmek için tıkla... Ryzen'lı ROG'lar 2000 Dolar üstü ve civarı olur zaten. Scarlar'ın çıkış fiyatı da genelde yüksekti RTX serisi olanların.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #12 Brexit dedi: Ryzen'lı ROG'lar 2000 dolar üstü ve civarı olur zaten. Scarlar'ın çıkış fiyatı da genelde yüksekti RTX serisi olanların. Genişletmek için tıkla... Hocam Ryzen'li ROG çıkmıyordu galiba. TUF'lara takıyorlar Ryzen'i. Sürprizbozan: İntel'de not ASUS'la bu tür anlaşmalar yapma canım Intel'im kendi ayağına sıkıyorsun
Brexit dedi: Ryzen'lı ROG'lar 2000 dolar üstü ve civarı olur zaten. Scarlar'ın çıkış fiyatı da genelde yüksekti RTX serisi olanların. Genişletmek için tıkla... Hocam Ryzen'li ROG çıkmıyordu galiba. TUF'lara takıyorlar Ryzen'i. Sürprizbozan: İntel'de not ASUS'la bu tür anlaşmalar yapma canım Intel'im kendi ayağına sıkıyorsun
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 15 Ocak 2021 #13 Radeon RX 5500M dedi: Hocam Ryzen'li ROG çıkmıyordu galiba. TUF'lara takıyorlar Ryzen'i. Sürprizbozan: İntel'de not ASUS'la bu tür anlaşmalar yapma canım Intel'im kendi ayağına sıkıyorsun Genişletmek için tıkla... Son tanıttıklarında Ryzen'lı ROG laptoplar vardı. Hatta Intel'den bahsetmediler CES'te.
Radeon RX 5500M dedi: Hocam Ryzen'li ROG çıkmıyordu galiba. TUF'lara takıyorlar Ryzen'i. Sürprizbozan: İntel'de not ASUS'la bu tür anlaşmalar yapma canım Intel'im kendi ayağına sıkıyorsun Genişletmek için tıkla... Son tanıttıklarında Ryzen'lı ROG laptoplar vardı. Hatta Intel'den bahsetmediler CES'te.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 15 Ocak 2021 #14 Elindeki cihazı 8300'den nasıl satacağını düşünüyorsun, hazırda alıcı mı var? Radeon RX 5500M dedi: Hocam Ryzen'li ROG çıkmıyordu galiba. TUF'lara takıyorlar Ryzen'i. Sürprizbozan: İntel'de not ASUS'la bu tür anlaşmalar yapma canım Intel'im kendi ayağına sıkıyorsun Genişletmek için tıkla... Intel çekirdek kıstı, garip dünya sanırım AMD tarafından 5 sene sonra satın alınmak istiyorlar.
Elindeki cihazı 8300'den nasıl satacağını düşünüyorsun, hazırda alıcı mı var? Radeon RX 5500M dedi: Hocam Ryzen'li ROG çıkmıyordu galiba. TUF'lara takıyorlar Ryzen'i. Sürprizbozan: İntel'de not ASUS'la bu tür anlaşmalar yapma canım Intel'im kendi ayağına sıkıyorsun Genişletmek için tıkla... Intel çekirdek kıstı, garip dünya sanırım AMD tarafından 5 sene sonra satın alınmak istiyorlar.
Misetod Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 5 15 Ocak 2021 #15 Windows 7 dedi: Elindeki cihazı 8300'den nasıl satacağını düşünüyorsun, hazırda alıcı mı var? Intel çekirdek kıstı, garip dünya sanırım AMD tarafından 5 sene sonra satın alınmak istiyorlar. Genişletmek için tıkla... sarı sitede aynı model için en düşük fiyatı koydum soranlarda oluyor şu an için bi dolandırıcı yazdı ilk saatte dikkat edin sizde aman Windows 7 dedi: Elindeki cihazı 8300'den nasıl satacağını düşünüyorsun, hazırda alıcı mı var? Intel çekirdek kıstı, garip dünya sanırım AMD tarafından 5 sene sonra satın alınmak istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben her zaman intel tarafında oldum.hemde model isimleri olarak daha belirgin oluyor.Sizce artık amd zamanı mı yani https://www.bestbuy.com/site/asus-t...loc=IGN &acampID=0&mpid=1442478&intl=nosplash BUGÜN PİYASAYA ÇIKMIŞ FİYAT İNANILMAZ AMA ABD FİYATLI ALMANYA FİYATI BUNUN EUROSU OLUR GİBİ 3070 HEMDE Son düzenleme: 15 Ocak 2021
Windows 7 dedi: Elindeki cihazı 8300'den nasıl satacağını düşünüyorsun, hazırda alıcı mı var? Intel çekirdek kıstı, garip dünya sanırım AMD tarafından 5 sene sonra satın alınmak istiyorlar. Genişletmek için tıkla... sarı sitede aynı model için en düşük fiyatı koydum soranlarda oluyor şu an için bi dolandırıcı yazdı ilk saatte dikkat edin sizde aman Windows 7 dedi: Elindeki cihazı 8300'den nasıl satacağını düşünüyorsun, hazırda alıcı mı var? Intel çekirdek kıstı, garip dünya sanırım AMD tarafından 5 sene sonra satın alınmak istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben her zaman intel tarafında oldum.hemde model isimleri olarak daha belirgin oluyor.Sizce artık amd zamanı mı yani https://www.bestbuy.com/site/asus-t...loc=IGN &acampID=0&mpid=1442478&intl=nosplash BUGÜN PİYASAYA ÇIKMIŞ FİYAT İNANILMAZ AMA ABD FİYATLI ALMANYA FİYATI BUNUN EUROSU OLUR GİBİ 3070 HEMDE