Osman ÖZKÖSE Hectopat Katılım 24 Mayıs 2017 Mesajlar 45 3 Şubat 2018 #1 Aliexpress'den 50-70 TL arasında mekanik klavye alabilme şansım var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2018
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2018 #2 20 dolara mekanik klavye 30 dolara gördüm oda teorik olarak 110-120TL demek oluyor.
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 4 Şubat 2018 #3 Tahmini Teslimat Zamanı 90 küsür TL. O fiyat aralığında mekanik klavye bulmak zor.
Legendary_3301 Hectopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #4 Silinen üye dedi: Tahmini Teslimat Zamanı 90 küsür TL. O fiyat aralığında mekanik klavye bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Bu gerçek bir mekanik klavye midir? Gearbest TR: Alfawise V1 Mavi Anahtar İspanyol Versiyonu Mekanik Klavye BRAZILIAN PORTUGUESE VERSION Legendary_3301 dedi: Bu gerçek bir mekanik klavye midir? Gearbest TR: Alfawise V1 Mavi Anahtar İspanyol Versiyonu Mekanik Klavye BRAZILIAN PORTUGUESE VERSION Genişletmek için tıkla... @Silinen üye
Silinen üye dedi: Tahmini Teslimat Zamanı 90 küsür TL. O fiyat aralığında mekanik klavye bulmak zor. Genişletmek için tıkla... Bu gerçek bir mekanik klavye midir? Gearbest TR: Alfawise V1 Mavi Anahtar İspanyol Versiyonu Mekanik Klavye BRAZILIAN PORTUGUESE VERSION Legendary_3301 dedi: Bu gerçek bir mekanik klavye midir? Gearbest TR: Alfawise V1 Mavi Anahtar İspanyol Versiyonu Mekanik Klavye BRAZILIAN PORTUGUESE VERSION Genişletmek için tıkla... @Silinen üye
UmuTzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 2.310 Makaleler 11 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #5 Alfawise V1'i geçen Aralık ayında %50 indirimli kısa süreliğine 80TL'ye satıyorlardı ama dediğim gibi Black Friday'in devamı niteliğinde bir kampanyaydı. Son düzenleme: 4 Şubat 2018
Alfawise V1'i geçen Aralık ayında %50 indirimli kısa süreliğine 80TL'ye satıyorlardı ama dediğim gibi Black Friday'in devamı niteliğinde bir kampanyaydı.
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 4 Şubat 2018 #6 Çok yanlış adama sordun, ben hiç anlamam öyle klavyeler nasıl oluyor yıllardır aynı klavyemi kullanıyorum. Genius marka Bilen birileri vardır mutlaka, sistem toplama konularına bakabilirsin, oradaki insanlar anlarlar.
Çok yanlış adama sordun, ben hiç anlamam öyle klavyeler nasıl oluyor yıllardır aynı klavyemi kullanıyorum. Genius marka Bilen birileri vardır mutlaka, sistem toplama konularına bakabilirsin, oradaki insanlar anlarlar.
Legendary_3301 Hectopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #7 Silinen üye dedi: Çok yanlış adama sordun, ben hiç anlamam öyle klavyeler nasıl oluyor yıllardır aynı klavyemi kullanıyorum. Genius marka Bilen birileri vardır mutlaka, sistem toplama konularına bakabilirsin, oradaki insanlar anlarlar. Genişletmek için tıkla... Bu saatte 1 allahın kulu zar zor bulunuyor. Arkadaşlar sizden şuan bir yardım istemem lazım mümkün mü?
Silinen üye dedi: Çok yanlış adama sordun, ben hiç anlamam öyle klavyeler nasıl oluyor yıllardır aynı klavyemi kullanıyorum. Genius marka Bilen birileri vardır mutlaka, sistem toplama konularına bakabilirsin, oradaki insanlar anlarlar. Genişletmek için tıkla... Bu saatte 1 allahın kulu zar zor bulunuyor. Arkadaşlar sizden şuan bir yardım istemem lazım mümkün mü?
C CLM Project Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 1.123 Çözümler 2 4 Şubat 2018 #8 @.I.N.И.A.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2018 #9 Ürün hakkında bir bilgim yok malesef.
Straler Kilopat Katılım 23 Nisan 2017 Mesajlar 136 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #10 O fiyat aralığına mekanik klavye zor gibi bütçeyi 50 Türk lirası daha arttırabilirseniz. 2-3 adet önerim olacak.
O fiyat aralığına mekanik klavye zor gibi bütçeyi 50 Türk lirası daha arttırabilirseniz. 2-3 adet önerim olacak.