Yurt dışından abur cubur önerisi

hazernag

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Babam İngiltere'de ve bana abur cubur yollayacak. Sizin tavsiye ettiğiniz veya merak ettiğiniz abur cuburlar var mı? Tuzlu abur cuburlar daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de var o

Yabancıların değişik aromali KitKat'ları oluyor Türkiye'de satılmayan isterseniz tahminimce orada mağazası vardır Tokyo treatınkine benzer aburcuburlara bakın.

Enerji içeceği seviyorsanız Monster'ın farklı farklı türleri falan var. Pringles'ın garip aromaları da var diye biliyorum.

Babam İngiltere'de ve bana abur cubur yollayacak. Sizin tavsiye ettiğiniz veya merak ettiğiniz abur cuburlar var mı? Tuzlu abur cuburlar daha iyi olur.
Biz nerden bilelim hocam, ingiltere'de yaşamıyoruz. YouTube'a bakabilirsiniz, İngiltere abur cuburları diye.

Biz nerden bilelim hocam, ingiltere'de yaşamıyoruz. YouTube'a bakabilirsiniz, İngiltere abur cuburları diye.
İngilterede olduğunuz için sormadım. Siz görmüşsünüzdür ve merak etmişsinizdir yada bir türlü elinize gelmiştir önerirsiniz diye sordum. Ayrıca sizin İngiltere de olmamanız buradaki herkesin İngiltere de olmaması anlamına gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…