Yurt dışından AirPods Pro 2 alınır mı?

KyperZ

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-12100f
RX6600
H610M K-D4
8x2 Ram
WD SN570
Merhaba. Yurt dışından yaklaşık 10.000 TL civarına AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum iPhone kullanıcısıyım. Normalde Apple Watch SE almayı düşünüyordum ama sadece saate bakmak için o kadar para vermek mantıklı gelmemeye başladı. AirPods fiyatına değer mi Apple Watch AirPods karşılaştırmasına görüşünüz nedir? Kulaklık ve saatim yok ikisine de ihtiyacım var diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışından almak fiyat olarak daha avantajlı olabilir ancak gümrük ve garanti durumu gibi şeylere dikkat etmek lazım. AirPods Pro 2 ses kalitesi ve aktif gürültü engelleme açısından gerçekten iyi bir seçenek ama Apple Watch SE de sağlık takibi ve günlük kullanım açısından oldukça faydalı. İkisine de ihtiyacın varsa hangisinin daha fazla işine yarayacağına karar vermek önemli mesela kulaklık ses kalitesine ve gürültü engellemeye önem veriyorsan AirPods iyi bir seçenek.

Akıllı saat güzel bir aksesuar, insan kullanmaya başlayınca farkı hissediyor kullanana kadar çok fark etmiyor. Kulaklığa 10 bin TL vermek biraz fazla bence, ben olsam saat alırdım.

Merhaba. Yurt dışından yaklaşık 10.000 TL civarına AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum iPhone kullanıcısıyım. Normalde Apple Watch SE almayı düşünüyordum ama sadece saate bakmak için o kadar para vermek mantıklı gelmemeye başladı. AirPods fiyatına değer mi Apple Watch AirPods karşılaştırmasına görüşünüz nedir? Kulaklık ve saatim yok ikisine de ihtiyacım var diyebilirim.

Hocam AirPods'u kesinlikle yurt dışından alma, Türkiye'de 12.000 TL zaten. 2K fark için buradaki 2 yıl garantinden olma.
Aktif gürültü engelleme muazzam, 2 yıldır kullanıyorum ben ve çok memnunum. Masaüstü bilgisayarımda ana kulaklığım olarak kullanıyorum

Apple Watch ben olsam almam, fiyatını asla hak etmiyor. Samsung Galaxy Watch 3 ile iPhone 14 kullanıyorum Apple Watch'ın yaptığı neredeyse her şeyi yapıyorum

Yurt dışından almak fiyat olarak daha avantajlı olabilir ancak gümrük ve garanti durumu gibi şeylere dikkat etmek lazım. AirPods Pro 2 ses kalitesi ve aktif gürültü engelleme açısından gerçekten iyi bir seçenek ama Apple Watch SE de sağlık takibi ve günlük kullanım açısından oldukça faydalı. İkisine de ihtiyacın varsa hangisinin daha fazla işine yarayacağına karar vermek önemli mesela kulaklık ses kalitesine ve gürültü engellemeye önem veriyorsan AirPods iyi bir seçenek.

Normalde akıllı saati günlük hayatımda kullanan birisiyim Huawei kullanıyordum ancak kullandığım tek özellik saat üzerinden telefon görüşmesi diyebilirim. Şu an aktif olarak kulaklık kullanmıyorum ancak bu kullanmayacağım anlamına gelmiyor önümde üniversite süreci var ve bu dönemde illaki ihtiyacım olacağını düşünüyorum. Şu an resmi satıcılar 13 bin TL'ye satıyor yurt dışında vergi iadesi ve indirim dönemine denk gelince 9500TL civarına geliyor arada 3-3, 5 bin lira fark oluyor bu fark 2 yıl garantiye değer mi? Cevaplarınız için teşekkürler.

Normalde akıllı saati günlük hayatımda kullanan birisiyim Huawei kullanıyordum ancak kullandığım tek özellik saat üzerinden telefon görüşmesi diyebilirim. Şu an aktif olarak kulaklık kullanmıyorum ancak bu kullanmayacağım anlamına gelmiyor önümde üniversite süreci var ve bu dönemde illaki ihtiyacım olacağını düşünüyorum. Şu an resmi satıcılar 13 bin TL'ye satıyor yurt dışında vergi iadesi ve indirim dönemine denk gelince 9500TL civarına geliyor arada 3-3, 5 bin lira fark oluyor bu fark 2 yıl garantiye değer mi? Cevaplarınız için teşekkürler.
Hocam, eğer 2 yıl garanti sana önemliyse ve rahatlıkla kullanabileceğin bir ürün almayı istiyorsan resmi satıcılardan almak daha güvenli olabilir. Yurt dışından almak ise riskli olabilir ama 3-3,5 bin lira fark büyük bir fark ve garanti süresi de önemliyse buna göre değerlendirebilirsin.

Hocam, eğer 2 yıl garanti sana önemliyse ve rahatlıkla kullanabileceğin bir ürün almayı istiyorsan resmi satıcılardan almak daha güvenli olabilir. Yurt dışından almak ise riskli olabilir ama 3-3, 5 bin lira fark büyük bir fark ve garanti süresi de önemliyse buna göre değerlendirebilirsin.

2 yıl garanti bana önemli değil ancak ürün için önemli mi ürünün güven kıran bir yanı var mı bunu merak ediyorum aslında şu an kullandığım IPhone'da yurt dışı ancak bir sorun yaşamadım 3 senedir.Siz olsanız ne yaparsınız mesela?

Hocam, yurt dışından almak fiyat farkı nedeniyle mantıklı olabilir ama garanti konusu önemli. Yurt dışı üründe bazen garanti süreçleri zorlu olabiliyor ama daha önce sorun yaşamadıysan AirPods Pro 2'yi almak mantıklı olabilir, ancak Apple Watch da günlük kullanım için oldukça faydalı. Ben olsam farkı göz önünde bulundurarak AirPods Pro 2'yi alırdım çünkü kulaklık gerçekten çok işlevsel ve fiyat farkı da bayağı iyi. Apple Watch'a çok ihtiyacım yoksa o parayı başka bir şeye harcarım ama ihtiyacım varsa tabii ki onu da tercih edebilirim.

Hocam AirPods'u kesinlikle yurt dışından alma, Türkiye'de 12.000 TL zaten. 2K fark için buradaki 2 yıl garantinden olma.
Aktif gürültü engelleme muazzam, 2 yıldır kullanıyorum ben ve çok memnunum. Masaüstü bilgisayarımda ana kulaklığım olarak kullanıyorum.

Apple Watch ben olsam almam, fiyatını asla hak etmiyor. Samsung Galaxy Watch 3 ile iPhone 14 kullanıyorum Apple Watch'ın yaptığı neredeyse her şeyi yapıyorum.

Kullananlar da çoğunlukla belli başlı özellikleri için ve Apple ekosistemi açısından kullanıyor sanırım gözlemlediğim kadarıyla cevap için teşekkürler. Diğer mesajlarla alakalı bir düşünceniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı