realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 24 Kasım 2020 #21 @MetehngGll çok mu şaşırdın? Tarih boyunca Türk halkı hep vergilerle sömürülmüştür, kur yetmiyormuş gibi üstüne vergilerle de eziliyoruz.
@MetehngGll çok mu şaşırdın? Tarih boyunca Türk halkı hep vergilerle sömürülmüştür, kur yetmiyormuş gibi üstüne vergilerle de eziliyoruz.
MetehngGll Picopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 243 Makaleler 1 24 Kasım 2020 #22 realmoonlight dedi: @MetehngGll çok mu şaşırdın? Tarih boyunca Türk halkı hep vergilerle sömürülmüştür, kur yetmiyormuş gibi üstüne vergilerle de eziliyoruz. Genişletmek için tıkla... Evet bayağı şaşırdım. Bu yıl LGS senem. Fen Lisesi kazanırsam playstation alacağım. O yüzden şaşırdım.
realmoonlight dedi: @MetehngGll çok mu şaşırdın? Tarih boyunca Türk halkı hep vergilerle sömürülmüştür, kur yetmiyormuş gibi üstüne vergilerle de eziliyoruz. Genişletmek için tıkla... Evet bayağı şaşırdım. Bu yıl LGS senem. Fen Lisesi kazanırsam playstation alacağım. O yüzden şaşırdım.
ahmetyasinayd Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #23 Kutusuyla beraber hiçbir şey olmaz merak etme eğer uyanıklık yapıp 3 5 tane daha istersen üzerler sizi.
Kutusuyla beraber hiçbir şey olmaz merak etme eğer uyanıklık yapıp 3 5 tane daha istersen üzerler sizi.