al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 490 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #11 NIIC dedi: Hocalarım şimdi ben dediğim gibi olmuyor mu çift telefon. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam ama "bildiğim kadarıyla" suanlık 8 ay ücretsiz kullanabilirsin 4 ay da iCloud bağlarsın ama yanında tasıman lazım diye biliyorum.
NIIC dedi: Hocalarım şimdi ben dediğim gibi olmuyor mu çift telefon. Genişletmek için tıkla... Olmaz hocam ama "bildiğim kadarıyla" suanlık 8 ay ücretsiz kullanabilirsin 4 ay da iCloud bağlarsın ama yanında tasıman lazım diye biliyorum.
NIIC Decapat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2023 #12 al1han_7 dedi: Olmaz hocam ama "bildiğim kadarıyla" suanlık 8 ay ücretsiz kullanabilirsin 4 ay da iCloud bağlarsın ama yanında tasıman lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam taşımak problem değil benim merak ettigim iCloud baglayıp sonsuza kadar kullanmak.
al1han_7 dedi: Olmaz hocam ama "bildiğim kadarıyla" suanlık 8 ay ücretsiz kullanabilirsin 4 ay da iCloud bağlarsın ama yanında tasıman lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam taşımak problem değil benim merak ettigim iCloud baglayıp sonsuza kadar kullanmak.