Relanov Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Alibaba sitesinden RGB mouse pad getirmeyi düşünüyorum ama vergisi ne olur, kargosu ne olur diye emin olamıyorum. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
Alibaba sitesinden RGB mouse pad getirmeyi düşünüyorum ama vergisi ne olur, kargosu ne olur diye emin olamıyorum. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 6 Ocak 2021 #2 Eğer "amazon.com" üzerinden alırsanız alırken bütün vergileri ödüyorsunuz o şekilde bilgi edinebilirsiniz.
Eğer "amazon.com" üzerinden alırsanız alırken bütün vergileri ödüyorsunuz o şekilde bilgi edinebilirsiniz.
Relanov Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #3 Yehetto dedi: Eğer "amazon.com" üzerinden alırsanız alırken bütün vergileri ödüyorsunuz o şekilde bilgi edinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Toplu alacağım için alibaba sitesi daha uygun gibi geldi.
Yehetto dedi: Eğer "amazon.com" üzerinden alırsanız alırken bütün vergileri ödüyorsunuz o şekilde bilgi edinebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Toplu alacağım için alibaba sitesi daha uygun gibi geldi.