Arkadaşlar ben yurt dışından linki bıraktığım klavyeyi aldım ve bu bana toplam 105 dolara mâl oldu. Bu bana ekstradan gümrükte sıkıntı çıkarır mı vergi konusunda falan?
【IMD PBT Keycaps with Clear Legends】Crafted from high-purity PBT with IMD technology, the keycaps resist shine and wear while featuring a stunning black topographic theme that glows with RGB. Side-printed, molded legends ensure long-term clarity and smooth light diffusion. 【80% Layout for Work &...
Takılması başka, geçmemesi bambaşka olaylar. Takıldığı zaman gümrük vergileri ödenir geçirilir ama geçmemesi için doğrudan yasaklı maddeleri barındırması gerekiyor kesici delici aletler veya supplement..vs gibi. Gümrük vergileri konusunda benim de net bilgim yok çoğu kişi gibi fakat ürün fiyatına göre anormal vergi rakamları görüldüğünü biliyorum.
Bu arada bir kaç yerde düşük gösterme konusunda yazılar okudum. Eğer paketiniz radara girer de gümrük görevlisinin kontrolünden geçmesi gerekirse, düşük gösterme durumları çokça yaşandığı için bazen ürün ismini aratıp gerçek fiyatını gördüklerinde yanlış fiyat beyanı diye gerçek rakamından vergiye sokabiliyorlarmış. Bunun yaşanma sıklığı veya gerçekliği konusunda hiç bir şey söyleyemem, sadece okuduklarımı ilettim aklınızda bulunsun diye.
Takılması başka, geçmemesi bambaşka olaylar. Takıldığı zaman gümrük vergileri ödenir geçirilir ama geçmemesi için doğrudan yasaklı maddeleri barındırması gerekiyor kesici delici aletler veya supplement. Vs gibi. Gümrük vergileri konusunda benim de net bilgim yok çoğu kişi gibi fakat ürün fiyatına göre anormal vergi rakamları görüldüğünü biliyorum.
Bu arada birkaç yerde düşük gösterme konusunda yazılar okudum. Eğer paketiniz radara girer de gümrük görevlisinin kontrolünden geçmesi gerekirse, düşük gösterme durumları çokça yaşandığı için bazen ürün ismini aratıp gerçek fiyatını gördüklerinde yanlış fiyat beyanı diye gerçek rakamından vergiye sokabiliyorlarmış. Bunun yaşanma sıklığı veya gerçekliği konusunda hiçbir şey söyleyemem, sadece okuduklarımı ilettim aklınızda bulunsun diye.
Muhtemelen takılır. Muhafız isimli yapay zeka uygulamasıyla kontroller yapılıyor diye biliyorum. Üzerindeki fiyat etiketine bakmıyor olabilirler. Umarım ek vergi çıkmaz.
selam, aynı ürün için gümrükten mesaj geldi 3400 tl ek ücret istediler ödeme yapmazsam 7 gün içinde iade olacagını söylediler o yüzden sıkıntı çıkıyor bilginiz olsun
selam, aynı ürün için gümrükten mesaj geldi 3400 tl ek ücret istediler ödeme yapmazsam 7 gün içinde iade olacagını söylediler o yüzden sıkıntı çıkıyor bilginiz olsun