Halam yurt dışında bundan bayağı öncesinde, benim doğum günümde buraya gelememişti. Hediye verme amaçlı olarak
50$'lık Amazon Gift Card hediye etti, ben de harcama vakti geldi diye düşünüyorum.
Neyse, şu an 50$'lık Amazon Gift Card'a sahibim bunu Amazon Türkiye'de harcayabilir miyim? Yoksa illa Amazon'un kendi sitesinden mi etkinleştirmek zorundayım?
1.Adım: Herhangi bir hesaba giriş yapın.
2.Adım:Bu linke girip kodunuzu yazın.
3.Adım: Paranızı doya doya yiyin, ben 50$'ı Amazon'un yurt dışı sitesinde harcadım.
Yâni Amazon Türkiye'de bir sıkıntı olmadan yazabilmem mi gerekiyor? Ve ben bu kodu yazarsam ne kadar para geçecek hesabıma?(50 Dolar yatırdığım için soruyorum)
3.Adım: Paranızı doya doya yiyin, ben 50$'ı Amazon'un yurt dışı sitesinde harcadım.
Hocam, Amazon Türkiye'de bu kod kullanılabiliyor mu? Bana 50 dolarlık hediye kartı geldi. Şimdi Amazon'un yurtdışı sitesini kullansam, Türkiye'ye gelişte vergi olur sanırım.
Hocam, Amazon Türkiye'de bu kod kullanılabiliyor mu? Bana 50 dolarlık hediye kartı geldi. Şimdi Amazon'un yurtdışı sitesini kullansam, Türkiye'ye gelişte vergi olur sanırım.