Yurt Dışından Alınan Çift Hatlı Telefonun IMEI Kaydı

Bence yurtdışından değilde o parayla Türkiye'de sıfır S9 ve muadilleri alınabiliyor. Telefon + Kayıt parasını hesaba kadarsak 4200TL~ fiyata denk geliyor. Türkiye'den alırsanız Samsung Türkiye garantisi ve IMEI için uğraşmamış olursunuz.

Ekleme:
İlana daha dikkatli baktım ve şöyle bir yazıyla karşılaştım: DOES NOT work with Sprint, Verizon, U.S. Cellular and all other CDMA carriers ; LTE compatibility: This is international stock, varies per carrier (ensure to check with your carrier before purchase). Kısaca cihaz AT&T ve T-Mobile operatörler ile çalışabiliyor sadece. Türkiye'deki hiçbir operatörle kullanamazsınız.
 
Son düzenleme:
Pardon şu link olacak yanlış atmışım(https://www.amazon.com/dp/B07H6THXJM/ref=psdc_2407749011_t1_B07JC14ZH6?th=1). Bunda tek hat varmış o yüzden sorun olmayacak o zaman. Dediğinize gelirsek Sony harici bir marka almayı düşünmüyorum. Samsung'un güncelleme desteği çok az sürüyor ve tasarımı pek hoşuma gitmiyor.
 
Sony Türkiye'deki telefon pazarını çekti. Resmi satışları artık yok telefon için. Garantisi sadece Amerika için geçerli. Telefon eğerki bozulursa resmi servisi konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum.
 
Amerika'da tanıdığım olduğu için sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum. Bu telefonda pek sıkıntı çıkarmaz bence. Bütün ailenin telefonları Amerika'dan geldi hiçbirinde sıkıntı çıkmadı.
 
Dediğimin arkasındayım. Tavsiyemde budur. Sony'nin kendisi telefon piyasasında sıkıntılı. Sadece Türkiye'ye özgü değil.
 
Çift sim kartlı cihazlar için tek pasaport kaydında iki IMEI numarasını da aynı anda kayıt edebiliyorsunuz. Yani ikinci bir kayda gerek yok. E-Devlet üzerinde kayıt sayfasında karşınıza çıkıyor zaten.
 

Sertaç Bey Merhaba, eski bir konuyu güncelliyorum ama net bir bilgi bulamadım maalesef, tek bir IMEI kayıt parası ile iki hattı da kayıt ettirebiliyor muyuz ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…