Yurt dışından alınan çift SIM kartlı iPhone 15 kaç ay kullanılır?

Yurtdisicihaz999

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

Avrupa'dan dört ay önce, 1 fiziki SIM + 1 esim olan iPhone 15 Pro aldım. Yurtdışındayken cihazın içinde fiziki Turkcell hattım, esim olarak da yurt dışı SIM kartım vardı ve bu şekilde bugüne kadar kullanıma devam ettim. Türkiye'ye dün giriş yaptım ve aynı şekilde cihazı içindeki simlerle kullanmaya devam edıyorum. Bugün SMS geldi ve üç ay sonra cihazın kapanacağı yazıyordu.

Üç tane sorum var bilenler cevaplarsa çok sevinirim;

1) Fiziki SIM olarak cihazımda Turkcell var. Bu şekilde kaç ay cihazı kapanmadan kullanabilirim?
2) Bildiğim kadarıyla 3 ay sonra fiziki SIM kapandığında Turkcell hattımı esime geçirip aktiflemem gerekıyor ancak şu an esimde baska SIM kurulu olduğu ıcın sorun yasar mıyım?
3) Toplam kaç ay bu cihazı kapanmadan kullanabilirim?

1) Eğer 2 SIM girişi de kullanılıyorsa 3 ay sonra kapanacaktır. 1 SIM girişini 4 ay diğer SIM girişini de 4 ay yani toplam 8 ay kullanabilirsiniz.
2) Birini çıkarır diğerini takarsınız.
3)3 ay.

yabancı hattım su an esimde aktif. bu durumda mağdur oluyorum. 8 ay kullanmak yerıne 3 ay sonra kapancak cihaz. öneriniz var mı acaba ne yapılabilir? esimi silsem su an cihazdan bır sey degısır mı yabancı sim takılı sonucta :/

1) Eğer 2 SIM girişi de kullanılıyorsa 3 ay sonra kapanacaktır. 1 SIM girişini 4 ay diğer SIM girişini de 4 ay yani toplam 8 ay kullanabilirsiniz.
2) Birini çıkarır diğerini takarsınız.
3)3 ay.

Son düzenleme:

Her yıl yenileniyor bu kullanım hakkı isterseniz deneyin ama yüksek ihtimalle 2 ay boyunca hatsız kullanacaksınız bunun içinde 1 tane iPhone 6 almanızı öneririm iPhone 15 ile aynı maili vb girince arama ikisine de geliyor iPhone 6 ya takarsınız simi 2 ay da öyle kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…