theidea1234 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 143 Çözümler 3 12 Eylül 2024 #1 Merhaba. Dinner lady sitesinden likit almayı düşünüyorum fakat gümrükten geçip geçmeyeceği hakkında bir fikrim yok.
Merhaba. Dinner lady sitesinden likit almayı düşünüyorum fakat gümrükten geçip geçmeyeceği hakkında bir fikrim yok.
xkancho Centipat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Elektronik sigaranın ithali CBK ile yasaklandığından yalnızca kişisel kullanım için bir adet elektronik sigara ile ülkeye girilebilecektir. Genişletmek için tıkla... İnternette baktığımda böyle bir yazı buldum likit ile ilgili bir şey yazmıyordu ama bir adet likitin de gümrükte takılması biraz absürt geliyor bana.
Elektronik sigaranın ithali CBK ile yasaklandığından yalnızca kişisel kullanım için bir adet elektronik sigara ile ülkeye girilebilecektir. Genişletmek için tıkla... İnternette baktığımda böyle bir yazı buldum likit ile ilgili bir şey yazmıyordu ama bir adet likitin de gümrükte takılması biraz absürt geliyor bana.
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 12 Eylül 2024 #3 Elektronik sigara urunu oldugu icin maalesef gelmiyor, mantiken gelse zaten saticilar yurtdisindan kacak olarak TR'ye sokmazlar. Bende kullaniyorum ben KKTC'den bir arkadasa kendime gondertiyorum.
Elektronik sigara urunu oldugu icin maalesef gelmiyor, mantiken gelse zaten saticilar yurtdisindan kacak olarak TR'ye sokmazlar. Bende kullaniyorum ben KKTC'den bir arkadasa kendime gondertiyorum.