HyperWes Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RADEON RX 7900 XTX RYZEN 9 7950X3D 32 GB RAM M3 MacBook Pro Cinsiyet Erkek Meslek (TaleWorlds Entertainment) Stajyer 12 Ağustos 2024 #1 Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Yurt dışı Xbox oyun kodları Türkiye Xbox hesabında geçerli midir?
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2024 #2 Eğer Japonya veya Amerika gibi bölge kilitli bir bölgeden almadıysanız çalışır.
HyperWes Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RADEON RX 7900 XTX RYZEN 9 7950X3D 32 GB RAM M3 MacBook Pro Cinsiyet Erkek Meslek (TaleWorlds Entertainment) Stajyer 12 Ağustos 2024 #3 SypeR dedi: Eğer Japonya veya Amerika gibi bölge kilitli bir bölgeden almadıysanız çalışır. Genişletmek için tıkla... ABD kodları var.
SypeR dedi: Eğer Japonya veya Amerika gibi bölge kilitli bir bölgeden almadıysanız çalışır. Genişletmek için tıkla... ABD kodları var.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.377 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2024 #4 US kodların bazılarında bölge kilidi olabiliyor. Aldığınız kodlar bölge kilitli olmayabilir. Xbox mağazasından giriş yapıp Redeem etmeyi deneyin.
US kodların bazılarında bölge kilidi olabiliyor. Aldığınız kodlar bölge kilitli olmayabilir. Xbox mağazasından giriş yapıp Redeem etmeyi deneyin.
HyperWes Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RADEON RX 7900 XTX RYZEN 9 7950X3D 32 GB RAM M3 MacBook Pro Cinsiyet Erkek Meslek (TaleWorlds Entertainment) Stajyer 14 Ağustos 2024 #5 SypeR dedi: Us kodların bazılarında bölge kilidi olabiliyor. Aldığınız kodlar bölge kilitli olmayabilir. Xbox mağazasından giriş yapıp redeem etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... TR'de yasaklı olan Xbox TR Store'de olmayan silend hill HD Collection'ı satın aldım ve bölgeyi ABD yapıp kodu etkinleştirdim şu an sıkıntısız oynuyorum hocam.
SypeR dedi: Us kodların bazılarında bölge kilidi olabiliyor. Aldığınız kodlar bölge kilitli olmayabilir. Xbox mağazasından giriş yapıp redeem etmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... TR'de yasaklı olan Xbox TR Store'de olmayan silend hill HD Collection'ı satın aldım ve bölgeyi ABD yapıp kodu etkinleştirdim şu an sıkıntısız oynuyorum hocam.