Yurt dışından alınan PS5 fiyat farkına değer mi?

mir1423

Decapat
Daha fazla  
Yurt dışından PS5 isteyeceğim, 500£ fiyatı var, sizce aradaki fiyat farkına garanti vs. değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değmez, zaten şu anda CD'li Slim model 19-20K arasına satılıyor.

Bu arada 500 pound değildir PS5, resmi CD'li versiyon 390 pound diye biliyorum İngiltere'de.

Dediğim gibi 1 bin liraya yakın ucuza geliyor.

Garanti konusunda, Avrupa ülkelerinde 1 yıl Eurasia garantisi oluyor, eskiden PS TR çekilmemişken, Eurasia garantisi geçerli oluyordu TR'de. Şu anda garanti geçiyor mu Türkiye'de bilmiyorum.

Ben şubat ayında Almanya'dan aldım. PS5 Slim digital + ekstra kol + şarj istasyonunu vergi indirimiyle toplam 450 euroya aldım. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Eğer vergi indirimi alabiliyorsan araştır fiyata öyle bak.

Vergi indiriminiz de olması lazım alırken ve 500€'nunda altına düşecek miktar, bence alınabilir.

Ben şubat ayında Almanya'dan aldım. PS5 Slim digital + ekstra kol + şarj istasyonunu vergi indirimiyle toplam 450 euroya aldım. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Eğer vergi indirimi alabiliyorsan araştır fiyata öyle bak.
Bi bakayım ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…