tvfxn
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RYZEN 5 5600 | GIGABYTE B450M S2H | XPG 8x2 3000 MHz | ZOTAC RTX 3060 | 500 GB SSD | 1 TB HDD
Geçenlerde Samsung Note 20 Ultra için boot ekranındaki "LG U+" simgesini kaldırma için konu açmıştım.
www.technopat.net
Telefon aynı zamanda yazılımsal olarak da eskiymiş:
Odin3 yazılımı ile firmware güncellemesi yapacağım fakat hangisini seçeceğim konusunda pek bir bilgim yok.
www.sammobile.com
Bu linkteki parantez içinde "LG U+" olanını mı indirmeliyim yoksa sadece "Korea" yazanı indirebilir miyim? Hem yukarıda bahsettiğim konudaki sorunu hala çözemedim, daha doğrusu uğraşmadım.
LG U+ logosu hala telefon açılırken gözüküyor. Sadece "Korea" yazanı indirsem o sorun da düzelir mi?
Yurtdışından alınan Samsung Note 20 LG U+ i simgesi ile açılıp kapanıyor
İyi sosyaller, annem için Note 20 Ultra aldık. Telefon yurtdışından alındığı için açılırken ve kapanırken görseldeki gibi (sol) "LG U+" şeklinde açılıp kapanıyor. Bunu kaldırmanın yöntemi var mıdır?
Telefon aynı zamanda yazılımsal olarak da eskiymiş:
- One UI Versiyonu: 2.5
- Android Versiyonu: 10
- Knox Versiyon: 3.6
- Knox API level: 32
Odin3 yazılımı ile firmware güncellemesi yapacağım fakat hangisini seçeceğim konusunda pek bir bilgim yok.
Latest Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G firmware
Download the latest Samsung firmware for Galaxy Note 20 Ultra 5G with model code SM-N986B. Check out our free download or super fast premium options.
www.sammobile.com
LG U+ logosu hala telefon açılırken gözüküyor. Sadece "Korea" yazanı indirsem o sorun da düzelir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: