Yurt dışından alınan ürün gümrükte takılır mı?

baranfwevwe

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda betafpv üzerinden cetus X model drone sipariş vereceğim ama yurt dışından geldiği için gümrük nasıl işliyor hiç bilmiyorum ürün gümrükte takılır mı ya da nasıl alınır ya da ürün için ek vergi isteniyor mu? Ne kadar isteniyor alacağım ürün 300 dolar civarı eğer gümrükte takılırsa hiç şansı kalmıyor mu endişem var. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo dahil 30 euro üzeri ticari ürün sayılıyor. Gümrük müşaviri vb tutmanız gerekir. 5-10 katına kadar masraf yapabilirsiniz belkide.

Kargo dahil 30 euro üzeri ticari ürün sayılıyor. Gümrük müşaviri vb tutmanız gerekir. 5-10 katına kadar masraf yapabilirsiniz belkide.
peki yurtdışındaki bir akrabadan ürünü almasını sonra bana kargolamasını isteseme yine ticaret gibimi sayılır yada 2. olarak yurtdışındaki biri ürünü alıp türkiyeye gelirken yanında getirmsiö sıkıntı olurmu

peki yurtdışındaki bir akrabadan ürünü almasını sonra bana kargolamasını isteseme yine ticaret gibimi sayılır yada 2. olarak yurtdışındaki biri ürünü alıp türkiyeye gelirken yanında getirmsiö sıkıntı olurmu
Kargolama konusunda bir şey diyemem.
En garantisi yanında getirmesi olur.
Yalnız kutusu açılmış olarak getirirse iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı