1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 3 Nisan 2023 #11 beruxen dedi: Yurt dışından aldığımız ürünün boyutu gümrükten geçerken çok önemli mi? Boş bilgisayar kasası alacağım. Türkiye'de satılmıyor. Ama gümrükte sıkıntı çıkaracaklarında korktuğumdan almıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok da sorun olacağını sanmıyorum, açıp bakıyorlar.
beruxen dedi: Yurt dışından aldığımız ürünün boyutu gümrükten geçerken çok önemli mi? Boş bilgisayar kasası alacağım. Türkiye'de satılmıyor. Ama gümrükte sıkıntı çıkaracaklarında korktuğumdan almıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok da sorun olacağını sanmıyorum, açıp bakıyorlar.
aragami Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 474 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Nisan 2023 #12 Vergiler uçtu gitti. Millet filmlerde gördüğümüz (Midesinde uyuşturucu taşıyan) tipler gibi ülkemize parça sokmaya çalışır hale geldi. Seçimden sonra bakalım. Hayırlısı... Hortumlanan paralar geri getirilirse, vergi yükü azalır bir umut...
Vergiler uçtu gitti. Millet filmlerde gördüğümüz (Midesinde uyuşturucu taşıyan) tipler gibi ülkemize parça sokmaya çalışır hale geldi. Seçimden sonra bakalım. Hayırlısı... Hortumlanan paralar geri getirilirse, vergi yükü azalır bir umut...