Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2020 #1 Hiç yurt dışından alışveriş yapmadım. Gümrük, vergi gibi şeyler hakkında pek bilgim yok. Bir şey alırken nelere dikkat etmeliyim yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2020
Hiç yurt dışından alışveriş yapmadım. Gümrük, vergi gibi şeyler hakkında pek bilgim yok. Bir şey alırken nelere dikkat etmeliyim yazarsanız sevinirim.
Meagzz Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 290 Çözümler 2 31 Ocak 2020 #2 Satıcının güvenli olmasına , kargonun takipli olup olmamasın , ürünün yorumlarına dikkat etmek gerek . 2,3 hafta önce kolye almıştım Aliexpress'ten 15 TL bir vergi aldılar ama üründen ürüne aldıkları vergi ne kadar değişir bilmiyorum.
Satıcının güvenli olmasına , kargonun takipli olup olmamasın , ürünün yorumlarına dikkat etmek gerek . 2,3 hafta önce kolye almıştım Aliexpress'ten 15 TL bir vergi aldılar ama üründen ürüne aldıkları vergi ne kadar değişir bilmiyorum.