Yurt dışından amfi getirmek

turanicboi

Hectopat
Daha fazla  
Thomann.de sitesinden Fender Mustang LT25 amfi getirmek istiyorum ama üzerine 30 euro taşıma ücreti girince 150 Euro'luk sınırı aşmış oluyorum. Buradaki gümrükte o 30 Euro'yu düşerler mi? Ona göre Türkiye'den bakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
150€ sınırı eskide kaldı diye biliyorum. 30€ ne için ödeniyor? Gümrük mü? Bir de Özel tüketim vergisi işin iine girecek olabilir. Netekim sipariş ederseniz ve elinize ulaşırsa lütfen burada paylaşın. Toplam ne kadara geldiğini çok merek ediyoruz.

150€ sınırı eskide kaldı diye biliyorum. 30€ ne için ödeniyor? Gümrük mü? Bir de Özel tüketim vergisi işin iine girecek olabilir. Netekim sipariş ederseniz ve elinize ulaşırsa lütfen burada paylaşın. Toplam ne kadara geldiğini çok merek ediyoruz.
Eğer gümrüğe takılırsa büyük bir risk. Galiba yurt dışından almayacağım

Hocam siparişimi verdim şuanda ürün Türkiye'de gümrükte. Takılmayacağından emin gibiyim. Sipariş aşamasında karşınıza Türk temsilciler geliyor o konuda çok iyi. İleriki zamanlarda bilgi vermeye devam edeceğim

Bu arada geçen hafta ürün sorunsuz takilmadan elime geçti. Sadece pttde vergi ödedim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı