Ben kesinlikle ya Supra ya da RX-7 alırdım. Supra alabilsem modifiye fikirlerim var, RX-7 alabilsem tamamen orijinal kullanırım. Ancak hayallerini kuruyorum işte...
Ben kesinlikle ya Supra ya da RX-7 alırdım. Supra alabilsem modifiye fikirlerim var, RX-7 alabilsem tamamen orijinal kullanırım. Ancak hayallerini kuruyorum işte...
Çok uğraştıran ve para isteyen işler. Sadece motor spawlamak bile başlı başına dert. Daha bunun yazılımı var, şanzımanı var, şasisi var, çelik kafesi var, var oğlu var. Amerika'da olsam kesinlike böyle işlerle uğraşırdım.
Bkz:https://www.youtube.com/channel/UCCwfRj2zwwmPfphv4Hh9weQ
Çok uğraştıran ve para isteyen işler. Sadece motor swaplamak bile başlı başına dert. Daha bunun yazılımı var, şanzımanı var, şasisi var, çelik kafesi var, var oğlu var.
Elektronik sistemler hariç yeterli mekanik bilgim var. Zaten istediğim 2 arabada da elektronik sistemler neredeyse hiç yok. Saçma sapan bir gümrük/ithalat sistemimiz olmasaydı gerekli ekipmanları olan garaj kiralamak en büyük derdim olurdu.
Ben kesinlikle ya supra ya da RX-7 alırdım. Supra alabilsem modifiye fikirlerim var, RX-7 alabilsem tamamen orijinal kullanırım. Ancak hayallerini kuruyorum işte...
Elektronik sistemler hariç yeterli mekanik bilgim var. Zaten istediğim 2 arabada da elektronik sistemler neredeyse hiç yok. Saçma sapan bir gümrük/ithalat sistemimiz olmasaydı gerekli ekipmanları olan garaj kiralamak en büyük derdim olurdu.